E sad malo o necemu kontraverznom.... Naime sledecem..
Odnos musko/zensko ili prostije receno jebac/kurva kad je sex i uzivanje u sexy u pitanju...
Ovo me veoma interesuje, jer je situacija tu katastrofa..
Muskarci, bar vecina su na tu temu katastrofa... Svi hoce, svi navaljuju a kad neka da guze, onda je drolja, kurva, sve i svasta se prica o njoj. Dok kad oni bodu, sve su vece face, sve se vise povecava broj i izgradjuje se slika kao nekog majstora, dize se ego, a sto je najgore u svemu prica se o tome.... previse... i sve najgore o curi ako ga je odbila...
To mi se gadi... :evil: :evil: :evil: :evil:
Moje vidjenje stvari:
Imam daleko vece postovanje prema curama koje vole sex i samo sex, nego prema onima koje se cuvaju, i koje dozive 25 god nevine, cekajuci princa na belom konji da dojase i da im oduzme taj prvi dragulj koji tako ponosno cuvaju, sto iskreno nije nimalo lep prizor. Od takvih bezim, nazalost, mozda je surovo ali tako je. A znam ih par...
I o tome treba da se cuti, ako se sta desilo i izdesavalo, to je ipak privatna stvar, svi su radoznali, svi bi da znajku jesi li a... a.... jesi li je povalio.... Pa onda s jedne glave na drugu + naduvavanje price itd.... I onda jadna cura dodje joj da se ubije, pogotovo ako se tako nesto odvija u manjem gradu gde svako svakog zna.... I onda kad se procuje dodje neki pajdo koji vidi sansu, a malo ga odbije i tek onda pocinje sve najgore o njoj...
Ja dolazim iz manjeg grada pa poznajem situaciju... Iako veci grad ima prednost velicine, tako da ove stvari u vecem gradu su zastupljene u daleko manjoj meri...
Sta ako cura voli sex, i hoce da s nekim bude samo zbog toga, jer je trenutno u tom fazonu. Svaka joj cast tako i treba, sto nema dlake na jeziku i sto radi sta joj je volja.
Svi mi to volimo, svi mi to hocemo, samo se u celoj prici gube dve glavne stvari: Postovanje i razumevanje (komsinice, razumi me, ucim po citav dan, pomozimi malo da se smirim i opustim :twisted: :twisted: :twisted: )
Moja poruka na sve egoiste: Jezik za zube... imacete vise uspeha i najvaznije u svemu cure ce vas postovati..... to je meni najvaznije... Ako ona lezi zadovoljna pored mene, my homework is done.... i tako nesto ne treba narusavati praznim pricama i hvalom po selu...
Ajd, pozdrav svima....