E ovako. Stvarno mi na pamet nije pao ni jedan naslov koji bih mogao da stavim. Ali mislim da ce tema biti zanimljiva.
Danas sam bio kao i obicno u teretani i kad sam zavrsio i dok sam bio u svacionici ulazi klinac i kaze da li moze nesto da me pita, ja mu odgovorim slobodno nema problema. Pitao me jel dobro da se uzima metan, ja mu nisam odmah odgovorio nega ga pitao prvo koliko ima god on kaze 15 i po skoro 16 a izgleda kao da ima 14. Sledece pitanje koje sam mu postavio je koliko dugo trenira i on na moje zaprepascenje odgovara 2 dana lepo ste procitali 2 dana. On mi pokazuje poze tableticu i kaze kako mu drug prodao 50 komada za 10e ja mislim da je to tajlandski d-bol od 5mg ali nisam siguran. Posle sam pokusavao da ga ubedim da je jos mali i da ima vremena kad sazri i poraste. Inace mali je visok 165 cm najvishe sa poprilicnim procentom bf mozda ima 80 kg ali sve u salu. On izadje iz svlacionice i ja kad sam se presvuko odlazim da mu dam jos neko objasnjenje i reko sam mu obavezno da poseti ovaj sajt. On kaze ja sam vec uzeo pa sta bude. od te tabletice jedne nece biti nista ali kako je krenuo plasi me. Ima milion takvih primera kako klinci krecu i posle sranja se desavaju pa naravno da se deshavaju kad ima ovakvih likova. Nemam reci za ovo osim uzas :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: