Pozdrav svim forumasima... Ovaj topic postujem iz vise razloga pre svega licnih i molio bi da mi date neki savet ili sugestiju primedbu. Imam 16 godina visok sam 181cm, 73kg, treniram karate 10 godina i evo vec 5 meseci idem u teretanu. Za taj period ostvario sam enorman napredak u misicnoj masi i podigao nivo misicne snage na zavidan nivo. Kao prvo zelim da napomenem da mi kilaze ne pretstavljaju cilj,... cilj mi naravno da sto bolje izgledam. Iz nedelje u nedelju vidim napredak na polju izleda misicne muskulature. Citam ovaj forum vec nekoliko meseci i puno sam stvari po pitanju ishrane usvojio i realizovao. Moji problemi su : 1. Zbog odlaska u skolu ne mogu da imam redovan obrok 6h, 2. Osecam se pomalo umorno zbog 2 uzastopna treninga. Do sada nisam ubacivao nikakve suplemente u ishranu( razlog kratak sa novcem ), i nastojao sam da se hranim sto kvalitetnije mogu i izbacim junk hranu iz ishrane. Moj program treninga izgleda ovako: 1. Dan : Grudi ( Bench press, Bench press( uski hvat), potisak, razvlacenje, propadanja)
Biceps ( Biceps crul ( iz stojeceg stava) , skot klupa , piramida (10/15/20))
2. Dan: Ledja ( Zgibovi ( " s` preda ne znam kako da se izrazim
i iza glave, lat masina ( grudi , uzak hvat ), testerisanje)
Triceps( Skull Crusher, Push down na lat masini i triceps extension jednom rukom)
3. Dan Ramena ( Military press, press iza i ispred glave ravnom sipkom iz sedeceg polozaja, i front rise bucicama)
Noge ( Cucnjevi sa opterecenjem, izdizanje na prste eo i ovo
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/rectus-femoris/dumbell-lunge/ ne znam kako da se izrazim
Zatim ide pauza pa sve iznova. Zahvaljujem se unapred.