JA sam u svakom slucaju planirao da svaki slobodan trenutak kad nemam obaveze idem na adu, a to znaci subota popodne i nedelja, tako da ako sretnem nekog ok ako ne knjiga je tu, ili ukrstenica :wink:
Nisam hteo da otvaram novu temu zbog par slika,mislim da im je mesto ovde ...Arny88 i ja kod mene u bloku 15/7/06 00:55hNikad necu zaboraviti onog ludog taksistu sto je hteo da vozi onu nesretnu devojku za DZABE...Boze sacuvaj-ceo svet poludeo. :roll:
Citat: t1000Nisam hteo da otvaram novu temu zbog par slika,mislim da im je mesto ovde ...Arny88 i ja kod mene u bloku 15/7/06 00:55hNikad necu zaboraviti onog ludog taksistu sto je hteo da vozi onu nesretnu devojku za DZABE...Boze sacuvaj-ceo svet poludeo. :roll:trebali smo da izletimo iz kola da ga polomimo...mozda se vidimo i veceras,samo mojne da opet se uvalin neko pre nas za sto...stavi jednu flajku don perignon-a...
Citat: bajic_zJA sam u svakom slucaju planirao da svaki slobodan trenutak kad nemam obaveze idem na adu, a to znaci subota popodne i nedelja, tako da ako sretnem nekog ok ako ne knjiga je tu, ili ukrstenica :wink:gadan deda u tebi raste :lol:
bolje vi dodjite na adu neki petak npr.pa moze i uvece tamo ima super zurke na plazi....tj.zurke su svuda
Sta kazete na neko zimsko okupljanje?T1000 i ja smo bas o tome komentarisali i mislimo da bi bila dobra ideja!