Ježa ili ježicu?
Vidi ti Voju,pravi se fin decko a ovamo... :angel12: Htela sam da kazem da mu se ne pise dobro...
Ja sam u osnovnoj školi na časovima biologije naučio da je razlika između ježa i ježice u tome što jež ima jednu bodlju više
Citat: witchNisam primila pm poruku josizvini ali moram (OFF)nisam primila private message(poruku) poruku josma voda voda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam primila pm poruku jos
Citat: witchhahahhasamo sam cekala da prikazes svu "muku" skidanja farbe ...ufff...mnogo je to tezak posao....topla voda,tus kabina,kupke,pomade da se koza ne osteti,pa po nekoliko puta...hmmm...da.....i tako.......al sve u svemu predlazem benificiran radni staz za skidace farbe.....ej bre..pa treba stajti pod tusem 1 sat...i posle jos.....da....... :roll: :roll:
hahahhasamo sam cekala da prikazes svu "muku" skidanja farbe
uh ... evo nas 14 ...pa nije valjda od 1261 clana (koliko nas trenutno ima) da ce samo 14 da dodje? ok, znam da se ima obaveza, mnogima je daleko da putuju .. ali ipak ... samo 74 osobe je glasalo ... ccccc....AKCIJA LJUDIIIIII
Citat: ProfimareCitat: witchbezi bre profimaro ti bi sve cure da vodis, osim mene zato lara i ja idemo skupa pa kad se dve mace usetaju u extreme bar ... ajoooojNisam ja Mara :lol: Pa mogu ja i tebe da vodim, nije problem... ali mislim da ces se ti snaci sa Vojom nekako Maro, jel ti to navijaš za mene ili za witch?
Citat: witchbezi bre profimaro ti bi sve cure da vodis, osim mene zato lara i ja idemo skupa pa kad se dve mace usetaju u extreme bar ... ajoooojNisam ja Mara :lol: Pa mogu ja i tebe da vodim, nije problem... ali mislim da ces se ti snaci sa Vojom nekako
bezi bre profimaro ti bi sve cure da vodis, osim mene zato lara i ja idemo skupa pa kad se dve mace usetaju u extreme bar ... ajooooj
Mare, ako si ovo ti na slici, navijacu i ja za tebe hahahhahaa
Citat: pedjosCitat: witchhahahhasamo sam cekala da prikazes svu "muku" skidanja farbe ...ufff...mnogo je to tezak posao....topla voda,tus kabina,kupke,pomade da se koza ne osteti,pa po nekoliko puta...hmmm...da.....i tako.......al sve u svemu predlazem benificiran radni staz za skidace farbe.....ej bre..pa treba stajti pod tusem 1 sat...i posle jos.....da....... :roll: :roll:zasto mislim da cu u ovome uzivati :twisted: