hahahhasamo sam cekala da prikazes svu "muku" skidanja farbe
da .. i posle jos se "muciti" oko dodatnog trljanja i brisanjaposve te razumem ... nije lako ... posao je gadan, ali ga neko treba odraditi .. a ti si zaista divan, pravi drug .. uvek spreman da pomognes drugarici u nevoljihehehehe
witch aj da sen nadjemo da dodjemo zajedno posto ja nikog ne znam,a tebe bi sa slika i nekako prepoznala.....poslala sam ti pm
bezi bre profimaro ti bi sve cure da vodis, osim mene zato lara i ja idemo skupa pa kad se dve mace usetaju u extreme bar ... ajooooj
Uglavnom,ako ti je dosadno da ides sama...Znas... :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
:agrue:
Nisam primila pm poruku jos
Citat: witchbezi bre profimaro ti bi sve cure da vodis, osim mene zato lara i ja idemo skupa pa kad se dve mace usetaju u extreme bar ... ajoooojNisam ja Mara :lol: Pa mogu ja i tebe da vodim, nije problem... ali mislim da ces se ti snaci sa Vojom nekako
Citat: natasa :agrue: :hypnodisk: Samo se ti opusti... :slicksmile:
Citat: t1000Citat: natasa :agrue: :hypnodisk: Samo se ti opusti... :slicksmile:Pazi,ja dolazim u septembru...Imas vremena da smislis gde ces,sta ces,ne znam,menjaj ime,sta god-bolje ti je jer ja kad dodjem u BG...jeb´o si jeza!! :twisted: :twisted: :wink: