Novembar 23, 2024, 09:55:15 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: UFC 110: Cro Cop vs Rothwell, Minotauro vs. Cain Velasquez...  (Pročitano 15391 puta)

Van mreže Vladar

• Admin
  • Super-heavyweight Member
    • https://www.proteini.si/me/
UFC 110: Cro Cop vs Rothwell, Minotauro vs. Cain Velasquez...
« poslato: Decembar 15, 2009, 11:34:01 posle podne »
UFC je i službeno potvrdio prvih šest borbi za priredbu UFC 110, zakazanu za 21. veljače u Sydneyu.

Među njima je i borba našeg Mirka Filipovića i Amerikanca Bena Rothwella, a u glavnoj borbi večeri snage će u oktogonu odmjeriti slavni Minotauro Nogueira i nadolazeća teškaška zvijezda Cain Velasquez. Druga bivša PRIDE zvijezda Wanderlei Silva suprotstavit će se Britancu Michaelu Bispingu.

Ostatak fightcarda bit će objavljen uskoro. Ova priredba pobudila je nezapamćen interes australskih fanova; prvog dana prodaje razgrabljeno je svih 16,500 ulaznica, prije nego li se uopće znalo koji borci će nastupiti!

Potvrđene borbe:
. Antonio Rodrigo Nogueira vs. Cain Velasquez
. Wanderlei Silva vs. Michael Bisping
. Joe Stevenson vs. George Sotiropoulos
. Keith Jardine vs. Ryan Bader
. Ben Rothwell vs. Mirko Cro Cop
. Elvis Sinosic vs. Chris Haseman

www.profightstore.com
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže Jeep

• Light Heavyweight Member

Van mreže left hook

• Cruiserweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
Odg: UFC 110: Cro Cop vs Rothwell, Minotauro vs. Cain Velasquez...
« Odgovor #2 poslato: Decembar 20, 2009, 01:50:21 posle podne »
odlican fight card 8)

Van mreže igor2806

• Heavyweight Member
  • To be a legend, you have to beat a legend!!!
« Odgovor #3 poslato: Decembar 20, 2009, 08:18:13 posle podne »
odlican fight card 8)
da jos se tu trebao boriti i brendon vera sa burazazom od minotaura ,ali ovaj minotauro se nesto ozledio ,neki zglob ili slicno
if you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!!

''Each workout is like a brick in a building, and every time you go in there and do a half-ass workout, you're not laying a brick down. Somebody else is.'' -Dorian Yates

Van mreže igor2806

• Heavyweight Member
« Odgovor #4 poslato: Decembar 20, 2009, 08:19:48 posle podne »
Evo nasao sam negde izjavu od Filipovica dao je ovih dana.

Borba će proteći u stojci
Mirko Filipović je optimističan glede njegove sljedeće borbe na UFC-u 110 gdje će mu protivnik biti Ben Rothwell, smatra da može pobjediti...

Nakon što je došla i konačna potvrda da će Mirko Filipović nastupiti na UFC-u 110 u Australiji, Hrvati u dijasopri su poludjeli za kartom viška u australskoj Acer Areni gdje će se održavati događaj. Još jedna potvrda koliko je Cro Cop omiljen među Hrvatima ali i drugim ljubiteljima mješovitih borilačkih vještina.

Mirko Filipović na ovom događaju ima jednog solidnog stand up borca koji je nešto viši i teži od njega ali naš borac se priprema za takvu vrstu borca već duže vrijeme stoga nema brige da bi se nešto neočekivano moglo dogoditi, vjerujemo da Filipović može pobjediti Amerikanca.

- Znao sam i prije da ću se boriti protiv Bena Rothwella, a sada je to i službeno. Sretan sam jer ću ponovno biti u kavezu. Iz UFC-a su mi javili da je to Rothwell i to je bilo to... Znam dosta o svom protivniku. Radi se o vrlo iskusnom borcu koji ima jednak broj borbi kao i ja, čak možda i koju više. Viši je i teži od mene, ima gotovo dva metra i 120 kilograma. On je stand up borac koji je solidan i u parteru gdje se dobro brani. Siguran sam da će borba proteći u stojci. – ističe Cro Cop.

Mirko Filipović je nakon zadnje borbe raspustio svoj tim i krenuo drugačijom taktikom, sada kombinira treninge u Amsterdamu i u Hrvatskoj a koliko se to isplatilo vidjeti ćemo u veljači.

- Jako sam zadovoljan sa trenutačnom formom. Odlično treniram, zdrav sam i sjajno se osjećam. Kombiniram odlaske u Amsterdam, gdje radim sa Ivanom Hypolitom, sa treninzima u svojoj dvorani. Do borbe protiv Rothwella ću nastaviti u istom tempu. U Australiji ću imati veliku potporu hrvatskih gledatelja i vjerujem da ću se osjećati kao kod kuće. Bit će puno hrvatskih zastava i poznatih ljudi. Sydney je uostalom velik grad i ne čudi me da je dvorana tako brzo rasprodana. - rekao je Filipović.

Sta ocekujete od njega,isto sranje kao protiv Konga,Gonzage,Dos Santosa ili mozda neki povratak,neku solidnu borbu ili pobjedu ili mozda agresivnost i napad!

''Each workout is like a brick in a building, and every time you go in there and do a half-ass workout, you're not laying a brick down. Somebody else is.'' -Dorian Yates

Spartak

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Decembar 20, 2009, 10:42:32 posle podne »
koliko god me Mirko razocarao u proteklim borbama, s obzirom da sam njegov fan ocekujem povratak pogotovo zato sto je raspustio tim i trenira u holandiji dje jedino i moze napredovati u standupu i generalno u MMA
« Poslednja izmena: Decembar 20, 2009, 10:44:23 posle podne Spartak »

Van mreže igor2806

• Heavyweight Member
« Odgovor #6 poslato: Decembar 20, 2009, 10:48:51 posle podne »
koliko god me Mirko razocarao u proteklim borbama, s obzirom da sam njegov fan ocekujem povratak pogotovo zato sto je raspustio tim i trenira u holandiji dje jedino i moze napredovati u standupu i generalno u MMA
slazem se sa tobom,ukliko bi razbucao bena rothwela,bila bi to velika pobjeda koja bi mu vratila samopouzdanje,nista ostaje da cekam februar i da vidim sta ce biti..!

Van mreže Jeep

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #7 poslato: Decembar 21, 2009, 03:58:40 pre podne »
Najbolje bi bilo kad bi Mirko otisao da ga trenira Randy,sigurno bi se preporodio i pokazao nesto iz starih dobrih dana.
Mada i ova promena trenera ce da ga osvezi,voleo bih da kick-uje Rothwela...

Inreresuje me i kako ce proci, omiljeni Minotaurov Ryan Bader,pobednik 8-g TUF serijala,protiv Jardine-a,
a i ceo Fightcard je zanimljiv.
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2009, 04:03:45 pre podne Jeep »

Van mreže Badnews

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #8 poslato: Decembar 22, 2009, 05:56:51 posle podne »
Navijam za Mirka kao i uvek,i ja bi voleo da ga kikuje,to bi bio pravi comeback!!!

Van mreže Vladar

• Admin
« Odgovor #9 poslato: Januar 07, 2010, 12:37:40 posle podne »
UFC je objavio službeni plakat nadolazeće priredbe "Nogueira vs. Velasquez" u Sydneyu. Riječ je o prvom UFC-u na australskom tlu, za koji su ulaznice planule već u prvih 15 minuta prodaje.

Od naših boraca zasad je potvrđena borba Mirka Filipovića i Bena Rothwella, a čekaju se potvrde borbi Igora Pokrajca i Gorana Reljića.

UFC 110: "Nogueira vs. Velasquez"
20.2.2010.
Sydney, Australija

Potvrđene borbe:

. Antonio Rodrigo Nogueira - Cain Velasquez
. Wanderlei Silva - Michael Bisping
. Joe Stevenson - George Sotiropoulos
. Keith Jardine - Ryan Bader
. Mirko "Cro Cop" Filipović - Ben Rothwell
. Chris Haseman - Elvis Sinosic

Nepotvrđene borbe:
. Stephan Bonnar - Krzysztof Soszynski
. C.B. Dollaway - Goran Reljić
. Brian Foster - Chris Lytle
. James Te Huna - Igor Pokrajac

www.profightstore.com
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže Vladar

• Admin
« Odgovor #10 poslato: Januar 08, 2010, 11:54:46 pre podne »
Wanderlei: Tek sam u svlačionici shvatio da me Quinton nokautirao

Paralelno s izlaskom službenog plakata UFC-a 110. na kojem je njegova slika odmah iza Minotaurove, Wanderlei Silva je za Las Vegas Sun najavio borbu protiv Michaela Bispinga.

- Drago mi je da se borim s Bisipingom, čovjek ima specifičan stil. Nekada te drugi borci ne poštuju, no to je OK. Svi smo mi profesionalci i ako me netko ne respektira, to mi se sviđa - , opisao je Silva ono što mu prvo padne na pamet kada se sjeti Britanca.

Potrudit će se, kaže Brazilac, nokautirati svog protivnika u drugoj rundi.-  Mislim da će to biti druga runda. Sigurno je da ću se truditi i u prvoj, no danas su svi snažni svi su veliku. Iako imamo rukavice, udarci su moćni. Jedan krivi pokretčovjek te ulovi i gotovo je.  -

Za sada mu napad na titulu nije prioritet. - Moram se još uvijek dokazivati u oktogonu. Anderson je moj prijatelj jako dugo vremena. Imali smo neke razmirice, no to smo riješili. U ovom trenutku ne želim borbu protiv njega. Nakon još nekoliko mečeva, kada ću se opet osjećati ugodno u kavezu, onda će to biti druga stvar. Trenutačno nisam spreman. -

Silva je opisao i poraz protiv svog starog znanca iz Prideovih dana Quintona Jacksona.- Sjećam se prošlogodišnjeg poraza od Jacksona. Trenirao sam šest mjeseci za tu borbu, a samo jedan krivi potez je odnio sve u vjetar. Pogodio sam ga, on je krenuo natrag, a ja za njim...Sjeo mu je jedan udarac i bilo je gotovo. Isključio me. Ne sjećam se više ničega. Znam da sam došao do svlačionice i pitao svog trenera što se dogodilo. Rekao mi je da je sve gotovo. Počeo sam plakati - , objašnjava Wanderlei i dodaje:
- Godina iza mene mi je najteža u karijeri. Ne idem više na zabave. Za Novu godinu sam ostao u krevetu. No, porazi su sastavni dio ovog sporta. Želim u budućnosti prenijeti dio svog znanja na druge držeći seminare diljem svijeta. -

Marko Petrak

www.profightstore.com
www.proteini.me

Spartak

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Januar 09, 2010, 12:14:07 pre podne »
Wanderlei je masina, volio bi da se povrati na stare staze, mada mislim da je i on dozivjeo zasicenje, isto kao i Cro Cop. No volio bi da grijesim :)

Van mreže left hook

• Cruiserweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
« Odgovor #12 poslato: Januar 09, 2010, 12:14:29 pre podne »
Wanderlei je masina, volio bi da se povrati na stare staze, mada mislim da je i on dozivjeo zasicenje, isto kao i Cro Cop. No volio bi da grijesim :)
i ja

Van mreže igor2806

• Heavyweight Member
« Odgovor #13 poslato: Januar 09, 2010, 12:26:12 pre podne »
sjecate li se okrsaja silva vs crocop!

Spartak

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Januar 09, 2010, 12:29:37 pre podne »
od tog meca je Wanderlei krenuo da pada....