Novembar 17, 2024, 05:32:58 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: DAVID ICKE  (Pročitano 116236 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: DAVID ICKE
« Odgovor #15 poslato: Januar 24, 2010, 11:50:18 pre podne »
pa mnogi su se zalecali za sharchevove suplemente.
vidim ti si vec prihvatio informacvije sto ova beloglava shizofrenicharska budala laprda i udobno ih smjestio u svoj mozak.
za kritike imam vremena a ovog mufljuza Dejvid Ajka sam provjerio odavno.
ne znam jel si cuo za njegovu najpoznatiju knjigu Biggest Secret. covjek razocaran slabom prodajom svojih ranijih knjiga odlucio je da napise nesto bas bas bombastichno i naravno uspjeo je i ta knjiga ga je proslavila. tema knjige je vladari svijeta. e sad sta je tu svasta napisano zajebo je sve pisce teorija zavjera i sci fi  literature. naime svijetom vlada prikrivena reptilska rasa (drako stvorenja), onda do detalja su opisane raznorazne podzemne baze svuda po svijetu a najveca senazija mu je shapeshifting tj britanska kraljevska porodica, geroge bush i tako ta bratija se povremeno kad su gladni iz ljudskog oblika promjene u taj reptilsko vanzemlajski itd itd.
covjek je jednostavno preuzeo neke manje neke vise poznate teorije(sto istinite, sto lazne), smutio u jedan veliki kazan i eto senzacije eto slave eto para.

inache ovo na clipovima su mu samo lite verzije pripovedanja tj lako svarljivo za shiroke mase.

cek a od kada ti verujes u boga i ostale fore??
zar ti nisi bio prvi koji je galamio kada su sranja u pitanj??
sta je to ovaj NETACNO REKAO???
TO STO JE SVE SKUPIO NA GOMILU NEMA NIKAKVE VEZE SA CINJENICOM DALI JE OVO TACNO ...

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #16 poslato: Januar 24, 2010, 02:53:44 posle podne »
pa price o globalizaciji su tachne i tu nema sta, vazda su pojedinci tezili da imaju sto vise moci, da osvoje sto vise teritorija i na kraju krajeva vrhovnci cilj da se nashtancuje sto vise para. tako svijet funkcionishe od pamtivijeka...

Ja govorim inache za Ajka, njegov lik i dijelo.
 e sad Ajk u svojim knjigama i nastupima (na ovim klipovima je to vjesto izbjegnuo) tvrdi da su vladari svijeta kako ih on naziva 'vavilonsko bratstvo' zapravo vanzemaljska reptilaska rasa. upravo ta prica ga je proslavila. inache njegove price se zasnivaju najvise po ucnjima/laprdanjima azerbejdzanskog nauchnika i poznavaoca Sumerijanske kulture Zekerijaha Sichina i najpoznatijeg antiglobalistichkog galamdzije Alex Joesa.  Ovaj prvi je provalio tu cijelu pricu o lizardima vanzemaljcima, navodno je desifroto to iz sumerijanskih spisa da sad ne detaljishem ali jbg pukla je bruka posto su ga ostali naucnici demantovali u dosta navrataja pa je covjekna zalost  ispo budala. Steta bas dobra prica o planeti Nibiru , smaku svijeta 2012 itd

E sad po mom povrsnom poznavanju psihologije i psihijatrije ja bi reko da je sedi gospodin potpuno lud. idemo redom: na ovom drugom clipu pominje neke paranormalne pojave iz 1989, kako je cuo glasove u glavi, osjecaj kako ga stalno neko prati, te mu je neka proprocica rekla da je on izabran i da ce prosvijetliti svijet i sta li jos ne. zatim dolazak na sveta mjesta i izgravanje chosen one ( u medicini poznato kao "jerusalimski komplex"). Znaci u pitanju je sizofrenija i raznorazni manje ubojiti poremecaji licnosti. Sta je dovelo do ove bolesti? mozda genetski faktor a mozda i razocarenje i mentalni krah sto nije ostvario zivotnu zelju - da bude fudbaler. Godinama radeci kao fudbalski komentator osjeco se kao invalid shto i sam nije na terenu jureci loptu i iz toga proizilazi ekstremno veliki kompleks nize vrednosti, srushen san i povredjena sujeta. I tako metodom kompenzacije nas Dejvid Ajk metamorfozira u jednog od najvecih klovnova ikada vidjenih u medijama

evo sta vikipedija kaze:
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke

« Poslednja izmena: Januar 24, 2010, 03:01:43 posle podne H2SO4 »
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #17 poslato: Januar 25, 2010, 07:04:57 pre podne »
pa price o globalizaciji su tachne i tu nema sta, vazda su pojedinci tezili da imaju sto vise moci, da osvoje sto vise teritorija i na kraju krajeva vrhovnci cilj da se nashtancuje sto vise para. tako svijet funkcionishe od pamtivijeka...

Ja govorim inache za Ajka, njegov lik i dijelo.
 e sad Ajk u svojim knjigama i nastupima (na ovim klipovima je to vjesto izbjegnuo) tvrdi da su vladari svijeta kako ih on naziva 'vavilonsko bratstvo' zapravo vanzemaljska reptilaska rasa. upravo ta prica ga je proslavila. inache njegove price se zasnivaju najvise po ucnjima/laprdanjima azerbejdzanskog nauchnika i poznavaoca Sumerijanske kulture Zekerijaha Sichina i najpoznatijeg antiglobalistichkog galamdzije Alex Joesa.  Ovaj prvi je provalio tu cijelu pricu o lizardima vanzemaljcima, navodno je desifroto to iz sumerijanskih spisa da sad ne detaljishem ali jbg pukla je bruka posto su ga ostali naucnici demantovali u dosta navrataja pa je covjekna zalost  ispo budala. Steta bas dobra prica o planeti Nibiru , smaku svijeta 2012 itd

E sad po mom povrsnom poznavanju psihologije i psihijatrije ja bi reko da je sedi gospodin potpuno lud. idemo redom: na ovom drugom clipu pominje neke paranormalne pojave iz 1989, kako je cuo glasove u glavi, osjecaj kako ga stalno neko prati, te mu je neka proprocica rekla da je on izabran i da ce prosvijetliti svijet i sta li jos ne. zatim dolazak na sveta mjesta i izgravanje chosen one ( u medicini poznato kao "jerusalimski komplex"). Znaci u pitanju je sizofrenija i raznorazni manje ubojiti poremecaji licnosti. Sta je dovelo do ove bolesti? mozda genetski faktor a mozda i razocarenje i mentalni krah sto nije ostvario zivotnu zelju - da bude fudbaler. Godinama radeci kao fudbalski komentator osjeco se kao invalid shto i sam nije na terenu jureci loptu i iz toga proizilazi ekstremno veliki kompleks nize vrednosti, srushen san i povredjena sujeta. I tako metodom kompenzacije nas Dejvid Ajk metamorfozira u jednog od najvecih klovnova ikada vidjenih u medijama

evo sta vikipedija kaze:
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke

aman pobogu brate gde ti ode....
pa nisam ja reako o njegovim lupetanjima koja si naveo da su super itd..
ja sam pricao o globaliziaciji i onome STO JE TACNO na nasu zalost
a te gluposti necu ni da komentarisem.....malo je covek prosirio svoja gledanja..hahhahahhaah

sve je pocelo od vakcinacije protiv NOVO IZMISLJENOG GRIPA i tpoga bi se trebalo drzati a ne pricai u sumercima,simerijanicima,azerbejdzancima i svm ostalim nesvrstanim...

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #18 poslato: Januar 25, 2010, 03:50:34 posle podne »
pa jbg znas kao je to sa opichenim cult liderima. sutra ce mu shunut u glavu da ce bit invazija vanzemlajaca pa ce pozvat  sledbenike da izvrshe samoubistvo.
ne bi volio da niko sa foruma strada. zato skrecem paznju :)
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #19 poslato: Januar 26, 2010, 06:34:59 pre podne »
Citat
ne bi volio da niko sa foruma strada. zato skrecem paznju

plemenita misija...

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #20 poslato: Jul 20, 2010, 09:15:57 posle podne »
« Poslednja izmena: Jul 20, 2010, 09:18:12 posle podne IGI900 »

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #21 poslato: Jul 27, 2010, 12:14:18 posle podne »

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #22 poslato: Septembar 09, 2010, 06:18:22 posle podne »

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member

Van mreže Ichabod

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #24 poslato: Septembar 22, 2010, 04:28:45 posle podne »
Nevjerojatno kako je Credo Mutwa smršavio! Jeli bolestan ili ga je neimaština snašla?

Spartak

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Septembar 22, 2010, 04:53:39 posle podne »
Zena ga je ostavila

svaki iole bistar mladic bi izveo zakljucak da je 80% izjava budalastina i marketing
Pa pogle samo prvu stranu, poziva da se znanje siri i sve informacije da se prenose, a sa desne strane link SHOP :) hehe i to zbirka knjiga kao Branko Copic sa sve cenom od 20 funti

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #26 poslato: Septembar 22, 2010, 05:36:46 posle podne »
Da, ali je jako interesantno to sto prica. :)
Ne iskljucujem mogucnost da je 80% toga budalastina.

Van mreže Ichabod

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #27 poslato: Septembar 22, 2010, 05:39:45 posle podne »
I meni je teško vjerovati u većinu izrečenoga(kao primjer mogao bi dati silovanje od strane izvanzemaljca kojeg je navodno Credo doživio) ali se ne otimam nijednoj informaciji pa tako ni ovoj koju oni propagiraju.

Pokušavam dozirati priljev informacija da mi se ne desi da počnem sumnjati u susjedu kao vladinog tajnog agenta samo zato jer je antenu - riblju kost - usmjerila prema istoku, a mnogo je takvih na forumu dotičnog gospodina.

Jednog dana, s infinitezimalnom vjerojatnošću, ako se i obistini ovo što oni govore bit ću manje iznenađen od onih koji nisu čitali ovaj scenarij. ;)

Spartak

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Septembar 22, 2010, 05:51:37 posle podne »
Da, ali je jako interesantno to sto prica. :)

bajke 1001 noci

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #29 poslato: Septembar 24, 2010, 02:24:23 posle podne »