Ok poslusao sam sta mi je Bulldog rekao i kupio sam sir sa biljnim uljem, orahe, lesnike i bademe. Za ovaj sir nisam siguran da li je prava stvar. Izgleda isto kao trapist, samo sto na njemu pise da je od biljnog ulja ali nema ona tabela sa sastojcima pa ne znam tacno. Orahe, lesnike i bademe jedem zajedno s musli. Da li je ovo u redu i da li je dovoljno masti za moj uzrast? Takodje, da li smem ponekad da jedem med, posto mi mama rekla da je i to biljna mast.
Imam jos 2 pitanjca i onda mislim da sam nasao odgovore za sva pitanja. Prvo, da li moze da dodje do pretreniranosti na jednom jedinom treningu, bez obzira koliko dana odmora ima pre i posle treninga? Na primer, meni su ruke najslabija grupa (tacnije triceps) i hteo bi nesto da uradim po tom pitanju. Radim ruke jednom nedeljno, da li na tom treningu mogu maksimalno da odvalim triceps tako da ne mogu ruke da spustim (ne bas bukvalno
ali ono BAS da nemam vise ni trunke snage)? Inace radim 4 vezbe po 3-4 serije, podesio sam tako da su mi grudi i triceps razdvojeni sa sto vise dana, a na ramenima ne radim potiske.
A drugo je, da li mogu nesto da uradim na taj dan kad radim ruke sto inace ne radim svaki dan tako da mi to pomogne? Recimo da jedem musli dvaput dnevno ili vise taj jedan put, da jedem neku posebnu hranu taj dan? Takodje cu mozda uskoro opet da kupujem Whey, pa da li bi pomoglo da na dan treninga za ruke recimo pijem 3 merice posle treninga i 3 merice pre spavanja ili bilo sta VISE nego sto radim inace, a sto mozda ne bi bilo dobro da radim svaki dan?