Procitao sam od pocetka i mogu vam reci da ste svi u pravu. Prvo maldi ljudi lako potezu za steroidima i to totalno bespotrebno da bi bili malo veci na bazenu, plazi, u drustvu... Uzimaju Metak kao da gutaj TIC TAC bombonice, bez ikakvog znanja o kolicini zuimanja, o duzini uzimanja, o periodu uzimanja.. Tako da je u njihovim godinama totalno nepotrebno uzimati blo koje steroide pogotovu nestrucno i dovoditi svoje zdravlje u pitanje. Niko od njih se ne usudjuje da uzme steroide u inekcionom obliku koji su manje stetniji od oralnih koji ostecuju jetru.
Sa druge strane ne moze se dokazati da su ovi mladi ljudi umrli bas od steroida, tj konkretno od metana. On jeste toksican za jetru, ali ne bas toliko da izaziva smrt za 24 sata ili par nedelja od pocetka uzimanja. Ko zna sta je pravi uzrok smrti, ali opet pored toga ne opravdavam to sto su ovi mladi ljudi koristili metan. Ali isto tako znam puno njih koji uzimaju oralne aas i u isto vreme piju alkohol, sto je veoma lep koktel za dobijanje ciroze jetre ili u gorem slucaju raka jetre.
Mi takmicari kao sto neko rece, znamo sta radimo i svesno radimo to sto radimo. A mladim ljudima bih preporucio da iskoriste sveje genetkse potencijale do maximuma prirodnim putem, i ako ne zele da se takmice nikada ne uzmu AAS...