Ma ja ni ne mislim da mi je to od ovog sto pijem i vrlo dobro znam da ce lekar jedva docekati da mi kaze da je od toga
a ja cu se onda sa njim upustiti u raspravu i bila sam u dilemi da li uopste to da pominjem,sada definitivno necu.
Druga stvar koja me plasi je da ne dobijem neku dijetu a ona se u ovakvim slucajevima (uglavnom)bazira na UH i
najzad-da cu morati da usporim sa treningom,odmarala sam par dana ali danas bih da se vratim i nastavim sa
ustaljenim rezimom treninga i suplementacije(betaalanin,bca,gluta,whey-dakle nista zastrasujuce).
Pitam se jos da li moze biti problem i to sto svakodnevno konzumiram 2-3 zumanca,mnogo kafe(3-4 espresa-imam vrlo nizak pritisak)
a u poslednje vreme sam preterivala i sa onim step sokicem bez secera-pila sam jednu kesicu na 3l vode,inace pijem od 3 do 5l vode dnevno,
kada treniram to je 5l sigurno.I da,jedem mnogo ljutu i kiselu hranu,so vrlo malo.E sad da li to moze da ima neke veze?
Od drugarice nisam ni ocekivala da ista razume,mozete misliti kada mi je rekla-imali smo mi ovde jednog takvog,
jedva smo ga spasli!