Novembar 15, 2024, 04:22:58 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88034 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #300 poslato: Mart 29, 2010, 09:45:22 posle podne »
Kako spriječiti umor koji osjećam svaki put nakon nakon carb loadinga ako je to uopće moguće?
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Vexxx

Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #301 poslato: Mart 29, 2010, 10:53:02 posle podne »
A chime se punish? i u koliko obroka?

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #302 poslato: Mart 30, 2010, 12:10:31 pre podne »
Nikako...oce to kad skoci secer. :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #303 poslato: Mart 30, 2010, 06:07:42 pre podne »
Nikako...oce to kad skoci secer. :)

tj pankres luci vise ins nego u normalni okolnostima i ovakva pojava na carb loadignu je normlana stvar

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #304 poslato: Mart 30, 2010, 10:24:38 pre podne »
Samim kvalitetnim uh i u više obroka,sve po planu..
A tak mi se i činilo da nemrem ništa u vezi toga al nisam bila ziher pa rekoh da pitam.
Sad to više osjetim kad punim rjeđe sa većom količinom uh nego kad sam imala rotacije i manje količine uh češće.Hvala vam...
Pedja jel ok da 4 tjedna punim s ovom dogovorenom količinom uh svakih 3-4 dana, pa nakon 4 tjedna punim s drugom manjom količinom uh da dođem sebi malo..e pa onda opet malo rotiram one niže cifre uh tvoje 4 tjedna i tako...
E da i treninge sam si sad pojačala tako da sam i dalje na giga serijama ali sam povećala težine i idem sa 10-12pon,ne više 12-15..tako da dobro je nije mi pala snaga i miške na mjestu :-D,shredd daje energiju :-D.
« Poslednja izmena: Mart 30, 2010, 10:28:35 pre podne lara24 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #305 poslato: Mart 30, 2010, 01:35:00 posle podne »
al ti sebi komplikujes zivot u pm

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #306 poslato: Mart 30, 2010, 02:21:39 posle podne »
al ti sebi komplikujes zivot u pm
hehehe pa kad mi ga drugi ne onda si ga sama, kakogod zanima me samo da li štetim napredku ako se ne držim ko pijan plota fiksne stvari stalno 4 tjedna npr. nego na 4 tjedna mjenjam ili količinu uh u loadingu ili napravim duži il kraći razmak između loadinga itd.. iz razloga ako vidim da mi se metabolizam usporava pa se po tome ravnam i mjenjam. Eto jasno ko pasulj :-D.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #307 poslato: Mart 30, 2010, 06:30:01 posle podne »
pa svako varanje je dobro doslo

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #308 poslato: Mart 31, 2010, 06:38:20 pre podne »
pa svako varanje je dobro doslo
Eto vidis da nije bilo tesko odgovborit a meni si uljepso dan . Hvala. Eto me sa ranojutarnjeg cardia, dobar osjecaj hehe.