Novembar 15, 2024, 06:21:10 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88040 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #285 poslato: Mart 11, 2010, 08:39:29 posle podne »
Citat
Sta ce biti u 35-toj? Kardio u 4.00

a ne...to dodje u 37  ;D ;D ;D ;D ;D

Citat
tako je i kod mene.....31. na pragu, spavam sama, kardio u 6.30

Citat
Jbga kad spavam sama,cardio je u 6 ujutro

jbt kao u nekom losem filmu...... :-X :-X :-X :-X

e sa kakvima vi imate posla boze me sacuvaj

madaaaa kad bolje malo razmislim...to i jeste idelan tip zena...
odvede te kuci,iskorisite te i posle ili te reciklira ili te istera napolje...i svima do j....mislim..super  ;D ;D ;D ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #286 poslato: Mart 12, 2010, 08:33:24 pre podne »
inblue@ hehehe da ko zna kaj će bit od nas u 35-oj bombe sa guzama pravim  ;D 8)
pedjos@ još da mi i doma spava pa kaj si ti luuuuuuuud????? no-go...dobro da si pregrizo jezik odmah heheheh  :-*
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #287 poslato: Mart 12, 2010, 10:41:45 pre podne »
Citat
još da mi i doma spava

ma podrzavam
i ja sam za to da nema dugog zadrzavanja  :P :P :P :P

udari i bezi

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #288 poslato: Mart 18, 2010, 11:20:14 pre podne »
Al me je** nedostatak energije za trening utezima na ovoj low c.Ali raaaaaadi dobro.I sada nakon 8 tjedana rotacije i 2 tjedna low c vrijeme je da se prestanem toliko mučit i startam sa fat burnerom  da vidimo kako to radi ;D!

Van mreže Naturalni

« Odgovor #289 poslato: Mart 18, 2010, 12:02:26 posle podne »
Al me je** nedostatak energije za trening utezima na ovoj low c.Ali raaaaaadi dobro.I sada nakon 8 tjedana rotacije i 2 tjedna low c vrijeme je da se prestanem toliko mučit i startam sa fat burnerom  da vidimo kako to radi ;D!
samo napred;)
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #290 poslato: Mart 18, 2010, 12:29:37 posle podne »
samo napred;)
Sad imam duplu motivaciju  ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #291 poslato: Mart 23, 2010, 11:47:57 pre podne »
Nemrem nać temu gdje su jelovnici,bar je tako netko napisao pa ako itko zna o tome neštu bila bih mu zahvalna da mi da link..da vidim malo...hvala

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #292 poslato: Mart 25, 2010, 01:58:49 posle podne »
A daaaaaaj di pišu jelovnici članova???????help zanima me šta kombiniraju ljudi..
Inače danas trening nogu,mrtva sam od ovog low .c. al ne odustajem..shredd počeo da radi..like it..guram dalje..

Van mreže Marinela

• Lepotica
  • Minimumweight Member
« Odgovor #293 poslato: Mart 26, 2010, 09:29:08 pre podne »
Pedja di siii??? ajde daj nam link sa jelovnicima, ne budi zao :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #294 poslato: Mart 26, 2010, 10:04:00 pre podne »
Pedja di siii??? ajde daj nam link sa jelovnicima, ne budi zao :)

a zasto to da radim?
linkova ka jelonciima ovde ima jedno 2000 kao i jelovnika
neznam koliko bi mi vremena trebalo da to sve iznlikjem
problem je i tome sto za tim nema potrebe
ako smo se slozili npr kod tebe da je ok varijanta koju radis i kako se hranis CEMU IZMISLJANJE TOPLE VODE a pogtovo ukoliko ti daje rezulatate...
jednosavno onda gubi smisao ono sto pisem ili pisemo samo tebi i za tebe npr
zamisli da tako svaki clan...mi mu napiemo jelvnik i on kaze e necu taj ocu nesto drugo ili sta ja znam
a u prinicpu sistem je isti samo postoje NIJANSE..

Van mreže Marinela

• Lepotica
  • Minimumweight Member
« Odgovor #295 poslato: Mart 26, 2010, 10:08:30 pre podne »
dobro nemoj vikat odma :)

ništa loše nisam mislila , eto tek toliko da vidim što, kada i koliko drugi jedu, i da pokupim nešto od drugih da nije uvijek isto  ..

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #296 poslato: Mart 26, 2010, 10:16:46 pre podne »
Ništa Marinela ako šta nađeš piši mi na pm..a ja ću tebi..ne kuže muški te stvari. I ja sam samo htjela vidjet koje kombinacije imaju ljudi kojima je stalo do svog tijela,zdravlja,izgleda...A i pedjos je ljut na mene jer kao tripujem se i to..a ne kuži da nismo svi isti i da ako meni netko kaže nemoj jest to i to to nije dobro za ono kaj ti hoćeš ja stvarno neću jest to..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #297 poslato: Mart 26, 2010, 10:19:43 pre podne »
Citat
dobro nemoj vikat odma
:-* :-* :-*

Citat
eto tek toliko da vidim što, kada i koliko drugi jedu, i da pokupim nešto od drugih da nije uvijek isto  

ti kada budes nesto htela samo pitaj pa ce mo da menjamo :P :P

Van mreže Marinela

• Lepotica
  • Minimumweight Member
« Odgovor #298 poslato: Mart 26, 2010, 11:11:17 pre podne »
eee nisam mislila da si takav :):):) link ,dva tri, nebi nikog ubio ...joj ,joj.. :)

Lara može ;)

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #299 poslato: Mart 26, 2010, 03:47:51 posle podne »
eee nisam mislila da si takav :):):) link ,dva tri, nebi nikog ubio ...joj ,joj.. :)

Lara može ;)
Si vidla ti to hehe,muško zlo i naopako  ;D.Al za sve to smo ti mi žene krive,znaš kak to ide  ;D. Previše kila i tripovanja...haha.Al dobro zna se ko nam je najviše pomogao ovdje volimo mi tebe pedjos,dobro ja i buldoga isto al nešto ga nema ovih dana..hmm ::)
Nego Marinela,slijedi pm kasnije sad imam gužvu..al da mu je***imat ću ja izrezane kvadricepse oću majkemi pa makar umrla ;D.