Pa jbg pedjos , zar moram sve da nacrtam pa da ceo svet zna
a onda da vidiš trčanja kad budem bježala od tvoje supruge kad me krene ganjat kuhačom aaaaaaaaargh
a onda da vidiš trčanja kad budem bježala od tvoje supruge kad me krene ganjat kuhačom
imam guzicu i da si dobro izgledam
brate mili pa teža od dečka ču bit uskoro
ko da nije dosta kaj sam višlja
da u pravu s
el istina da na high carb dan dobro smanjit vlakna u prehrani kako bi što bolje popunio glik.depoe?
e***koža koja je sad viška mislim nema je puno al ja ju vidim oće to nestat s vremenom pas m****
Citatda u pravu snaravno da sam u pravu.on samo neka sponzorise a drugi ce da trosi Citatel istina da na high carb dan dobro smanjit vlakna u prehrani kako bi što bolje popunio glik.depoe?nije i zasto bi to neko radio...Citate***koža koja je sad viška mislim nema je puno al ja ju vidim oće to nestat s vremenom pas m****oko kolena tesko i jedino ako nabudzis noge da imas kao marko mlinaric ili stef deveric..onda da..a sa stomaka..polako...hoce hoce...uzmi hellios.
di si bre pedjos sad da ne odgovaraš,pa ti nisi ljubomoran jbt .
Citat: lara24 Mart 10, 2010, 10:10:59 pre podnedi si bre pedjos sad da ne odgovaraš,pa ti nisi ljubomoran jbt . ja ljubomoran?na cega?...koga?...kaj???a toj frendici bolje daj neki rpogram i neka guzicu odlepi od fotelje i cokalada umesto da uzima CLAma bitno da je tebi guza na mestu.hebes sve ostalo......
još bi sam nekak donji dio leđa ojačala da još bolje to sve stoji..
Citatjoš bi sam nekak donji dio leđa ojačala da još bolje to sve stoji..e zat o su vec firgure veneris u boji