Novembar 15, 2024, 03:36:26 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88186 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #195 poslato: Januar 19, 2010, 10:22:07 pre podne »
Cekaj uz takvu rotaciju UH si dobila pola kile?Mene prvenstveno sada samo zanima jel bih mogao tako rotirati UH i na masi, a koje dane si onda imala HIT cardio?U dane sa 200g I 150G Uh ili?
Da dobila sam,sad sam neko vrijeme na 66kg.. al ne lovim se za te kile više(prije me to bediralo ) jer one variraju pola gore pa dole i tako..al u ogledalu daleko manji opseg,izrazitiji struk,vidljiv six itd..i to je ono što mi je super.
Ja kad imam 200uh ne vježbam,to mi je dan za odmor jedini,sljedeći dan radim samo noge utege a ostale dane radim HIIT skoro sve(taj cardio mi je dosadan a intervale volim)a i najbolje djeluje na meni.. al na niskom pulsu 135/115 u mom slučaju.A ovisi i kak se osjećam taj dan i dal je iza utega ili posebno,kak sam s vremenom itd..trudim se šta je je.
Nego Pedja ono mi reci kaj sam za omega 3 pitala jel ima smisla samo 5g caps dane viših carbsa ili je bolji efekat da sve dane imam isto?
I reci mi ampule amino liquid je bolje da šparam samo za dane kad treniram ili ima smisla u svrhu očuvanja mm popit to u dane odmora?
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #196 poslato: Januar 19, 2010, 01:48:13 posle podne »
Cekaj uz takvu rotaciju UH si dobila pola kile?Mene prvenstveno sada samo zanima jel bih mogao tako rotirati UH i na masi, a koje dane si onda imala HIT cardio?U dane sa 200g I 150G Uh ili?

a zasto da ne?

Ok,hvala.Pedja trenutno sam na ovakvoj rotaciji UH, pa me zanima da li je tako dobro i jel cu dobtit takvim nacinom kvalitetne kg,da znam da ne trosim vrijeme uzalud?A kilaza mi je 68kg.
PON-150gUH,200g proteina i 37g masti
UTO-100gUH,200g proteina i 37g masti
SRI-75gUH,230g proteina i 20g masti
CET-0gUH,150g proteina i 55g masti
PET-150gUH, 200g proteina i 37g masti
SUB-100gUH,200g proteina i 37g masti
NED-75gUH,230g proteina i 20g masti

Van mreže Naturalni

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #197 poslato: Januar 19, 2010, 02:55:42 posle podne »
Da dobila sam,sad sam neko vrijeme na 66kg.. al ne lovim se za te kile više(prije me to bediralo ) jer one variraju pola gore pa dole i tako..al u ogledalu daleko manji opseg,izrazitiji struk,vidljiv six itd..i to je ono što mi je super.
Ja kad imam 200uh ne vježbam,to mi je dan za odmor jedini,sljedeći dan radim samo noge utege a ostale dane radim HIIT skoro sve(taj cardio mi je dosadan a intervale volim)a i najbolje djeluje na meni.. al na niskom pulsu 135/115 u mom slučaju.A ovisi i kak se osjećam taj dan i dal je iza utega ili posebno,kak sam s vremenom itd..trudim se šta je je.
Nego Pedja ono mi reci kaj sam za omega 3 pitala jel ima smisla samo 5g caps dane viših carbsa ili je bolji efekat da sve dane imam isto?
I reci mi ampule amino liquid je bolje da šparam samo za dane kad treniram ili ima smisla u svrhu očuvanja mm popit to u dane odmora?

tecne samo kada treniras,u danima off nema potrebe za njima;)
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #198 poslato: Januar 19, 2010, 06:33:16 posle podne »
Tenk ju :-D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #199 poslato: Januar 20, 2010, 11:56:47 pre podne »
Evo wldnq,moja skromna natural faca da ne bude da se izvlačim to su neke bzv slike al eto jedna di me ljute na poslu pa plazim jezik i jedna opušteno na skijanju aaaaa soooo gooood..uskoro opet  ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #200 poslato: Januar 20, 2010, 11:59:20 pre podne »
haha ko smrt na dopustu sam,morat ću na sunčanje  ;D
Nego pedja zaozbiljno..jbt ja sam stalno gladna šta da radim?Pojedem i za sat i po mogu opet jest i nije psiha nego sam gladna.To od brzog metabolizma valda u pm.Šta da radim da jedem češće ili da jedem obroke sa više proteina po jednom obroku?Sad imam 25g po jednom pa nanese dnevne 180g cca.Il da žvačem te kikirikije i indijske između obroka više il kaj pomagaj?
« Poslednja izmena: Januar 20, 2010, 12:02:57 posle podne lara24 »

Van mreže Naturalni

« Odgovor #201 poslato: Januar 20, 2010, 12:22:15 posle podne »
haha ko smrt na dopustu sam,morat ću na sunčanje  ;D
Nego pedja zaozbiljno..jbt ja sam stalno gladna šta da radim?Pojedem i za sat i po mogu opet jest i nije psiha nego sam gladna.To od brzog metabolizma valda u pm.Šta da radim da jedem češće ili da jedem obroke sa više proteina po jednom obroku?Sad imam 25g po jednom pa nanese dnevne 180g cca.Il da žvačem te kikirikije i indijske između obroka više il kaj pomagaj?
jedi vise povrca!!

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #202 poslato: Januar 20, 2010, 12:39:48 posle podne »
Joj naturalni, al ja ti pojedem po obroku jako puno povrća,pol kile brokule ili prokulice ili kelja svašta nešto..Povezujem tu glad s tim što sam smanjila masti nakon kaj si ti reko da ne trebam masti kolko i ti  :),ne brojim ih u gram sad al sam smanjila u odnosu na prije ful i dodala povrće. Navodno da ako povećaš omega3 isto pomaže jel istina?Iako ja imam 5caps i mislim da mi ne treba više.Šta misliš?Znam da je logično da na dieti nisi baš sit al jbg nekako da si pomognem.Jel ako pojedem duplo povrća neg sad neću se zdebljat od toga garantiraš?

Van mreže Naturalni

« Odgovor #203 poslato: Januar 20, 2010, 01:42:22 posle podne »
Joj naturalni, al ja ti pojedem po obroku jako puno povrća,pol kile brokule ili prokulice ili kelja svašta nešto..Povezujem tu glad s tim što sam smanjila masti nakon kaj si ti reko da ne trebam masti kolko i ti  :),ne brojim ih u gram sad al sam smanjila u odnosu na prije ful i dodala povrće. Navodno da ako povećaš omega3 isto pomaže jel istina?Iako ja imam 5caps i mislim da mi ne treba više.Šta misliš?Znam da je logično da na dieti nisi baš sit al jbg nekako da si pomognem.Jel ako pojedem duplo povrća neg sad neću se zdebljat od toga garantiraš?
sto se tice omega3 ja pijem sada 8tab omega3,da mi finansije dozvoljavaju pio bi 15g dnevno,bez obzira dal sam na djeti ili masi;)
od povrca se neces debljati sigurno;)

Van mreže nellle

• Heavyweight Member
  • Just duet!!!
« Odgovor #204 poslato: Januar 20, 2010, 02:10:34 posle podne »
znaci mnogooo belog luka:)

Van mreže Deja

« Odgovor #205 poslato: Januar 20, 2010, 05:21:53 posle podne »
I extra dozu istog pre teretane - da vidite kako se cisti prostor i sve je vase :D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #206 poslato: Januar 25, 2010, 08:11:33 pre podne »
Šora me neki umor..pa sad neznam šta ću.Namjeravam možda odmorit od treninga par dana šta mislite ili da radim samo kardio a lijepo rotiram uh isto  i daje?Pedja pomoć? Da ne bi bilo pretreniranosti i katabolizma a baš se nekako tako osjećam,iznutra kao da me nešto jede neznam ja to opisat sad kad odmiču dani ove moje dijete..pa da ne zajeb..ovo guzice što sam nabacila i salca oko trbuha šta sam skinula..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #207 poslato: Januar 25, 2010, 10:49:28 pre podne »
Šora me neki umor..pa sad neznam šta ću.Namjeravam možda odmorit od treninga par dana šta mislite ili da radim samo kardio a lijepo rotiram uh isto  i daje?Pedja pomoć? Da ne bi bilo pretreniranosti i katabolizma a baš se nekako tako osjećam,iznutra kao da me nešto jede neznam ja to opisat sad kad odmiču dani ove moje dijete..pa da ne zajeb..ovo guzice što sam nabacila i salca oko trbuha šta sam skinula..

ma pms

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #208 poslato: Januar 25, 2010, 01:07:10 posle podne »
Ma nije al ok..bum vidla malo cu prebacit u nizu makar,mislim da bi trebala.

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #209 poslato: Januar 25, 2010, 01:09:37 posle podne »
Kad postaje tesko..i lagano padas..onda prebacujes u visu...a ne nizu...tako se celici ;D