A ja tako dobijem filing,neka i treba da vikneš/kažeš šta misliš jer me je to i naučilo stvarima da razmišljam šta radim u koju svrhu i kako bi to mogla poboljšat još,uglavnom razumno i svrsishodno slušajući svoje tijelo. Al znaš sretna sam,zahvaljujući tebi :-D.
E a sad da te pitam neke sitnice još,nisam dugo..a nema u mojoj tekici,priznam reko si mi prije još davno al nisam prepisala i sad ne nađem.
1. šaltam sad sa posebno glm bcaa na qsurge pred/uz/poslije treninga(u akciji je),pa kolko njega da uzmem
,30g x3 ili?
Tako sam preračunala ako sam dobro ja to..i ako uopće
smijem pit qsurge za vrijeme treninga kao što sam cisti bcaa pila u vodi..jer ipak ima surge uh a mislim da to ne trebam za vrijeme neg samo poslije treninga ili?
2. -sad kad stavim surge u pwm sa izolatom
ne trebam još i čisti dex u pwm jelda?
3- ostavljam glm samo pred spavanje,to mislim je ok jer tu surge ne trebam :-D
4. ako neki tjedan treniram manje nego inače ne moram ništa da mjenjam u prehrani jel tako?Samo rotacije all the way..ništa manje uh i slično.Nisam opterećena samo pitam dal ima veze dal trenkam utezima 5x tjedno ili jednom iako je to rjetkost al eto..
Šta misliš o onom the nitro? Vidjeh da ima taurin i kofein,jel to ok i za ženu da uzima pred trening tipa kao gorivo za intenzivniji trening? Kad radim noge sam mrtva al hoću baš jer mi guza napreduje i moram se trudit još.