Novembar 15, 2024, 07:51:58 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88263 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #135 poslato: Decembar 24, 2009, 11:05:43 pre podne »
Još da smijem čokoladu jest di bi mi bio kraj hehehe,a budem kad ću smjet imat off umjesto bavarie hehehe.
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže lara24

• Lepotica
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #136 poslato: Decembar 24, 2009, 04:50:40 posle podne »
Pedjos,ubiše se od treninga danas.Uff,ramena radila giga a mrtva bila poslije tog, a htjela još cardio odvalit iza pa sam suknula bcaa odmah iza utega i otišla još na cardio.Tako sam osjećala potrebu za tim, pa onda na kraju samo pwm izolat i dex.Super je taj dex,slatko :-D

Van mreže Deja

« Odgovor #137 poslato: Decembar 24, 2009, 09:42:18 posle podne »
Nadji Lindt cocoa 99% cokoladu ;) Nema sekera, samo... "malo" zasicenih masti :D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #138 poslato: Decembar 24, 2009, 11:46:16 posle podne »
Nadji Lindt cocoa 99% cokoladu ;) Nema sekera, samo... "malo" zasicenih masti :D
Ta je gorka :-P, pa kakao je zdrav :-D. Majoj ja se zezam malo,kristalno je meni jasno da čokolada kakva god, nema kaj radit u prehrani ak oćeš ono kaj ja hoću. Simple as that..

Van mreže Deja

« Odgovor #139 poslato: Decembar 25, 2009, 04:53:05 pre podne »
Ta nema kod mene sta da radi ja je pojedem brze nego bilo koju milku :(

Nego kakve su tvoji rezultati? bf%? kad ce slike!

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #140 poslato: Decembar 25, 2009, 02:50:54 posle podne »
Rezultati dobri!!Vraćam se na staro polako al sigurno,sedmi tjedan rotacija sam. Ma nekad kad sam imala puno za skinut išlo je lakše neg sad al sad će vidim već six pack opet mmm,još koji tjedan i top sam ! Jbg ja patim na to priznam šta možeš. Biće neka slikica skoro.

Pedja jel ok da uzmem bcaa iza utega prije cardia ponekad ako osjetim potrebu za tim? Prije ionako uzmem.U dane kad radim utege pa cardio skupa.
« Poslednja izmena: Decembar 25, 2009, 03:00:40 posle podne lara24 »

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #141 poslato: Decembar 31, 2009, 09:32:25 pre podne »
Opa i vaga konačno pokazuje 0.5kg manje jeej a koooonačno se rješavam ovog kaj sam jedva čekala,polako al sigurno ;D. Nego da vas pitam,kao što znate na rotacijama sam ..e sad obično u 1.tvrdom obroku iza treninga imam 50g riže i 5bjelanjaka sa 10g izolata vanilije.Zanima me jel bed kaj ja pomješam malo izolata u tu tvrdu hranu ili je ok? I zanima me jel bi mogla u obroku tom povećat na više grama rižu jer sam ja nakon tog gladna opet za manje od sat vremena,mislim da zato jer nemam masti tu a skužila sam da u obrocima gdje sam bez masti i vlakana sam brzo gladna.Naravno trening je utezi i cardio i ubijem se na njemu. Ne mogu skužit kolika je max doza proteina i uh u obroku a da mi nije previše pa da ne ode tamo gdje neću..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #142 poslato: Januar 03, 2010, 12:57:09 posle podne »
Opa i vaga konačno pokazuje 0.5kg manje jeej a koooonačno se rješavam ovog kaj sam jedva čekala,polako al sigurno ;D. Nego da vas pitam,kao što znate na rotacijama sam ..e sad obično u 1.tvrdom obroku iza treninga imam 50g riže i 5bjelanjaka sa 10g izolata vanilije.Zanima me jel bed kaj ja pomješam malo izolata u tu tvrdu hranu ili je ok? I zanima me jel bi mogla u obroku tom povećat na više grama rižu jer sam ja nakon tog gladna opet za manje od sat vremena,mislim da zato jer nemam masti tu a skužila sam da u obrocima gdje sam bez masti i vlakana sam brzo gladna.Naravno trening je utezi i cardio i ubijem se na njemu. Ne mogu skužit kolika je max doza proteina i uh u obroku a da mi nije previše pa da ne ode tamo gdje neću..

pa nemoj jbg vise da se opterecivas sa glupstima vlatka..
mislim..stvarno ne razmem
imas reuzlaate i sve ide ok i ti opet smisljas neke planove...
radi to sto radis jer radis ok...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #143 poslato: Januar 04, 2010, 09:49:10 pre podne »
Ma znam nemoj me vikat jaooo, samo kažem da mislim da bi mogla u 1. obroku poslije treninga utezi+cardio puknut i sto grama riže i da mi nebi bilo ništa,bar mi se tako čini.Da ne ogladnim tako brzo opet.Al dobro,probat ću sa nekih 60-70g.
Ne mjenjam sad ništa,držim se rotacija i naučila sam lekciju. Vjeruj mi toliko sam ljuta na sebe kaj su me opći drugi poljuljali joj mršava si bla bla tada, da se sad već 7tjedana jexxx sa dietom da skinem sirotu kilu sa trbuha.Ne mogu vjerovat. Ok, bila sam friška u svemu,glupa i zato se kaznila sad za praznike nije bilo ni kolača ni ničega i neće bit dok ne skinem tak kak ja hoću a onda mogu da mislim o jednom obroku off-a u tjednu ,tek onda. A masa i slične stvari sux,nikad više.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #144 poslato: Januar 04, 2010, 11:10:06 pre podne »
ma ne vicem jbg..daleko od toga.
ali sama razmisli ..dali bi tih 50 gr rize bas toliko zadovoljilo tvoju potrebu za jelom jbg.....da je u ptanu veca kolicina..pa hajde..ovako....50 gr vise....

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #145 poslato: Januar 04, 2010, 12:17:36 posle podne »
A ja tako dobijem filing,neka i treba da vikneš/kažeš šta misliš jer me je to i naučilo stvarima da razmišljam šta radim u koju svrhu i kako bi to mogla poboljšat još,uglavnom razumno i svrsishodno slušajući svoje tijelo. Al znaš sretna sam,zahvaljujući tebi :-D.
E a sad da te pitam neke sitnice još,nisam dugo..a nema u mojoj tekici,priznam reko si mi prije još davno al nisam prepisala i sad ne nađem. :-\
1. šaltam sad sa posebno glm bcaa na qsurge pred/uz/poslije treninga(u akciji je),pa kolko njega da uzmem,30g x3 ili?
    Tako sam preračunala ako sam dobro ja to..i ako uopće smijem pit qsurge za vrijeme treninga kao što sam cisti bcaa pila u vodi..jer ipak ima surge uh a mislim   da to ne trebam za vrijeme neg samo poslije treninga ili?
2. -sad kad stavim surge u pwm sa izolatom ne trebam još i čisti dex u pwm jelda?
3- ostavljam glm samo pred spavanje,to mislim je ok jer tu surge ne trebam :-D
4. ako neki tjedan treniram manje nego inače ne moram ništa da mjenjam u prehrani jel tako?Samo rotacije all the way..ništa manje uh i slično.Nisam opterećena samo pitam dal ima veze dal trenkam utezima 5x tjedno ili jednom iako je to rjetkost al eto..
Šta misliš o onom the nitro? Vidjeh da ima taurin i kofein,jel to ok i za ženu da uzima pred trening tipa kao gorivo za intenzivniji trening? Kad radim noge sam mrtva al hoću baš jer mi guza napreduje i moram se trudit još.
« Poslednja izmena: Januar 04, 2010, 01:12:07 posle podne lara24 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #146 poslato: Januar 04, 2010, 05:44:51 posle podne »
1.mozes
2.ne
3.da
4.tacno

5 mozes coffein ako ti ne smeta

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #147 poslato: Januar 04, 2010, 07:59:01 posle podne »
tenk ju :-*

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #148 poslato: Januar 08, 2010, 12:39:59 posle podne »
OK da pitam nešto.Napredujemn to stoji,jest da presporo i da sam živčana zbog toga al ok zanemarimo to. Dio igre jbg.. Zanima me pošto treniram po sistemu giga jedna miš-grupa jedan dan,noge dođu na red 1*tjedno plus ono što dodam iskorak iza treninga drugih grupa.E pa sad jel bolje da i dalje radim tako i puno cardia da skurim kaj hoću ili bi trebala radit trening nogu sa utezima više puta tjedno a manje cardia?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #149 poslato: Januar 08, 2010, 01:17:32 posle podne »
i jedno i drugo radi...ja sam mislio da je to jasno jbt...