Novembar 15, 2024, 04:39:22 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88206 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #75 poslato: Decembar 06, 2009, 12:00:31 posle podne »
Citat
Ko radi ne boji se gladi znaš,hvala !

KO RADI-FIZICKI JE RADNIK  :D :D :D

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #76 poslato: Decembar 07, 2009, 10:06:47 pre podne »
 ;D ;D ima i u tom istine. E Pedjos ja sam užasno žedna ovih dana,u čemu je fora?A fakat dosta popijem vode.Jel možda od tih kauguma glupih koje stalno žvačem?Orbit i mentos sugarfree doduše al zato polioli full hehe. U biti neznam dal to opće valja žvakat al kaj kad mi je to zamjena za slatko.
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže tenssa

« Odgovor #77 poslato: Decembar 07, 2009, 11:47:41 pre podne »
Smijesh orbit bez secera...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #78 poslato: Decembar 07, 2009, 12:01:30 posle podne »
Smijesh orbit bez secera...
Te i imam,uvijek kupujem te bez šećera samo kaj ne znam jel sam od tih kauguma žedna možda više.

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #79 poslato: Decembar 08, 2009, 08:44:01 pre podne »
Pedja negdje sam pročitala tu,da si predložio jednoj curi da neke vježbe za noge i guzicu radi na kraju svakog treninga kad radi druge mišićne grupe a sad to nemrem nać..koje su to vježbe najbolje da ih još recimo ubacim na kraj treninga ? Ili ak znaš možda gdje je taj link?
I još nešto nemrem sad nać,onaj tvoj protein cake bila je jedna tema s nekim receptima i tamo je to..a sad na search mi ne nalazi aaaargh  >:(, daj mi link pliiiiiiiz,hoću taj cake radit za ročkas si!!!!
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2009, 08:55:55 pre podne lara24 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #80 poslato: Decembar 08, 2009, 10:09:06 pre podne »

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #81 poslato: Decembar 08, 2009, 11:10:53 pre podne »
E tooooooooooooooo da!!!!!!fala  :)

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #82 poslato: Decembar 09, 2009, 10:10:53 pre podne »
Malo modificirala tvoje rotacije od prvi put jer sam vidjela da stagniram i bome ovo bolje djeluje, definitivno radim 5 dana low na do 50uh i onda jedan 120 pa idući 200uh. Samo me zanima tvoje mišljenje pedjos jel dosta to uh ? Sad ću tako još 3 tjedna pa vidjet a onda mixat i jedno i drugo. Jbt opseg gubim dobro,ne važem se više sigurnije je. :-D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #83 poslato: Decembar 09, 2009, 09:48:02 posle podne »
Pedjice di si???? Jel mi to malo uh ukupno il ok?? Ti si uvijek iskren.Uzicala sam danas malo dexa da probam. Kolko da tog stavim u isolat iza treninga?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #84 poslato: Decembar 10, 2009, 09:46:46 pre podne »
ma samo mesaj ;D ;D ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #85 poslato: Decembar 10, 2009, 10:11:47 pre podne »
ma samo mesaj ;D ;D ;D
hehe,pa iskreno nikad više neću da budem u dužem periodu na istom unosu a ne...ko mi kriv kad te prvi put nisam slušala nego janeze i sad skinut tih par centi di ne treba teže neg 20kg..aaaargh  >:(. Bum mešala onda,važno da djeluje,samo rekoh da čekiram kod tebe da ne bi bilo malo.

A taj dex šećer,kolko grama da tog stavim u izolat iza treninga utezima da pošalje proteine mišićima a da nije previše? Probala bi pa ak je dobro da si kupim. Nisam to nikad koristila samo whey.Il je meni kao ženi bolje bez toga?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #86 poslato: Decembar 10, 2009, 10:16:41 pre podne »
dosta ti je 20 posle treninga...mislim..20 grama maltoa a ne na ono sta ti mislis  :P :P :P

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #87 poslato: Decembar 10, 2009, 10:49:19 pre podne »
dosta ti je 20 posle treninga...mislim..20 grama maltoa a ne na ono sta ti mislis  :P :P :P
A znači ne dex za mene?? Onda neću ni probat. Imala sam ja the maltocarb al sam ga prodala jer mi bilo loše od njega u želucu ozbiljno,probala u više navrata i nikako pa sam odustala. Ajde što smrdi na neku gumu ali kak je meni bilo loše poslije.. koma. Zato sam misla možda dex al neću kad kažeš ne to,držim se isolata samog onda i dalje,pa u prvom obroku uh iz hrane. 

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #88 poslato: Decembar 10, 2009, 10:51:55 pre podne »
I nemoj mi plazit jezik, neću više bit nevjerna  :D :D ;)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #89 poslato: Decembar 10, 2009, 11:02:58 pre podne »
Citat
Zato sam misla možda dex

ma mozes i dex jedno 20ak grama..sto da ne..najbolja ti je kombinacija npr..10 gr dexa i 10 gr maltoa za tebe ali ako je tako kako kazes..jbg