Malo sam zbunjena pa da to podjelim s vama..ja sad na tim rotacijama kao što već znate i sad ajde okuražila se ja igrat konkretnije s tim carbsima iako ih ne volim,odnosno mislila sam da su oni krivi za sve ali ali...Pedjos je kriv, naravno, da sam se okuražila
.
Opseg gubim,kile zasad iste a ruke izgledaju hmm...dobro
., six pack još malo i tu je opet nazire se. Pa sad mi recite jel to normalno??? Jel vi kad ste skidali kile zadnje,kad ste došli blizu cilja ste isto povećali uh?
Jer ja sam iz druge škole gdje mi je rečeno da jedem više masti manje uh i navečer b i m ...bla bla..a sad ispada da bi ja čak mogla još povećat uh,naravno postepeno jer majkemi bolje sve skupa izgleda kad su carbsi. Pa nemrem vjerovat fakat,mislim ima tu malo još za izgubit ali kako to bolje izgleda sa carbsima sve. Zbog lakše predodžbe, imam 200g b,50g masti uglavnom zdrave sve,a uh sad drugi tjedan počela rotirat
po sistemu 50-100-200-0-125-75-50 s tim da sam ovaj tjedan umjesto 200 imala 300 uh (taj dan su masti na 20g) i stvarno se dobro osjećam ko da mi paš pašu ti carbsi. Bome ako ću još smanjit masti na 0.5g/kgtt nakon određenog perioda ovog ću stvarno morat povećat još carbse il b ,
eto morala sam to podjelit s vama.