Novembar 15, 2024, 12:50:46 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88138 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #30 poslato: Novembar 26, 2009, 12:29:46 posle podne »
ma bravo
najbolja si...heeehehehehh

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #31 poslato: Novembar 26, 2009, 01:00:37 posle podne »
ma bravo
najbolja si...heeehehehehh
Ućim od najboljih srećo :D, nek mi svi oproste al još samo tebi i x3m forumu vjerujem !Složit ću si nove treninge pa objavit da prokomentiraš..jel mogu kombinirat kružne treninge i treninge u super serijama i gigantske ili da radim sad recimo nekovrijeme samo SS,pa onda pređem na kružne par tjedana i tako?Da mješam to ili ne?
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #32 poslato: Novembar 26, 2009, 01:05:14 posle podne »
ma sto god vise mesas to bolje  ;D ;D ;D ;D

mislim..vise figurativno..vise slikovito..

http://www.youtube.com/watch?v=OOrHWGXTbEA

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #33 poslato: Novembar 26, 2009, 01:57:40 posle podne »
 :D :D svijet te nema  ;D
A reci jel ono da se ne bi smjelo trenirat cijelo tijelo svaki dan istina ili su i to priče za malu djecu,ako si dobro isplaniraš treninge i uz suppse?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #34 poslato: Novembar 26, 2009, 02:00:23 posle podne »
naravno da celo telo ne moze da treniras u jednom danu..
mislim..koja je svrha,cilj,logika,posledice,uzroci..heehehe..svasta nesto

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #35 poslato: Novembar 26, 2009, 02:08:50 posle podne »
naravno da celo telo ne moze da treniras u jednom danu..
mislim..koja je svrha,cilj,logika,posledice,uzroci..heehehe..svasta nesto
Pa provjeravam sad sve kad kažeš mešaj  :P

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #36 poslato: Novembar 26, 2009, 02:14:36 posle podne »

Ovo prelazi u temu 18+

he-he-he

Van mreže miodrag11

• Middleweight Member
  • Sporting life

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #38 poslato: Novembar 26, 2009, 03:31:26 posle podne »

Ovo prelazi u temu 18+

he-he-he
Ja sam ionako stara koka već :D ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #39 poslato: Novembar 27, 2009, 06:40:56 posle podne »
Malo sam zbunjena pa da to podjelim s vama..ja sad na tim rotacijama kao što već znate i sad ajde okuražila se ja igrat konkretnije s tim carbsima iako ih ne volim,odnosno mislila sam da su oni krivi za sve ali ali...Pedjos je kriv, naravno, da sam se okuražila  ;D.
Opseg gubim,kile zasad iste a ruke izgledaju hmm...dobro  :)., six pack još malo i tu je opet nazire se. Pa sad mi recite jel to normalno??? Jel vi kad ste skidali kile zadnje,kad ste došli blizu cilja ste isto povećali uh?
Jer ja sam iz druge škole gdje mi je rečeno da jedem više masti manje uh i navečer b i m ...bla bla..a sad ispada da bi ja čak mogla još povećat uh,naravno postepeno jer majkemi bolje sve skupa izgleda kad su carbsi. Pa nemrem vjerovat fakat,mislim ima tu malo još za izgubit ali kako to bolje izgleda sa carbsima sve. Zbog lakše predodžbe, imam 200g b,50g masti uglavnom zdrave sve,a uh sad drugi tjedan počela rotirat
po sistemu 50-100-200-0-125-75-50 s tim da sam ovaj tjedan umjesto 200 imala 300 uh (taj dan su masti na 20g) i stvarno se dobro osjećam ko da mi paš pašu ti carbsi. Bome ako ću još smanjit masti na 0.5g/kgtt nakon određenog perioda ovog ću stvarno morat povećat još carbse il b , :o :o eto morala sam to podjelit s vama.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #40 poslato: Novembar 29, 2009, 01:54:47 posle podne »
a da se ti malo ne opterecivas bar jedno 4 nedlje i da budes konstatna u necmu bar taj vremesnki period jer ovako samo se vrtis u krug i neces uraditi nista..
stvar je jesntoavna..NEMOZES NA SONVNU 2 ILI 3 DANA DA SEBI ODRESIS STA MOZES ILI ST ANE MOZES
i jos ensto..
kakve veze ruke imaju sa unosom UH pobogu vlatka??
kao sto rekoh...
daj malo stani na loptu i uradi jedna djir od 4 nedlje pa da vidmo onda

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #41 poslato: Novembar 29, 2009, 03:07:23 posle podne »
a da se ti malo ne opterecivas bar jedno 4 nedlje i da budes konstatna u necmu bar taj vremesnki period jer ovako samo se vrtis u krug i neces uraditi nista..
stvar je jesntoavna..NEMOZES NA SONVNU 2 ILI 3 DANA DA SEBI ODRESIS STA MOZES ILI ST ANE MOZES
i jos ensto..
kakve veze ruke imaju sa unosom UH pobogu vlatka??
kao sto rekoh...
daj malo stani na loptu i uradi jedna djir od 4 nedlje pa da vidmo onda
Znala sam da ćeš me oprat..al dobro neka..ionako ne mjenjam ništa,rotiram po tvom sad 9 dana i gladna sam u pm jer sam masti smanjila na 35g pošto očito stvarno to tako funkcionira. Pa ako dečki tu od 100kg imaju toliko masti mogu i ja..Jbga meni su 3 godine pričali navečer ne jedi povrće nego masti i bjelančevine, moraš jesti masti jer mastima se ide protiv masti..itd.Nebitno samo masti vječito.I onda odjednom saznam nešto drugo..u svakom slučaju bolje ikad nego nikad al eto to je da me lakše razumijete.Jer meni su svi pričali da ni u ludilu manje od 25%masti u prehrani..pa eto..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #42 poslato: Novembar 30, 2009, 07:06:40 pre podne »
pa neznam koga si ti slusala do sada jbg...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #43 poslato: Novembar 30, 2009, 10:51:57 pre podne »
Baš jbg..dobro si to reko,puno je toga bilo..sreća moja da sam se držala više knjiga i svoje tvrdoglavosti nego savjeta trenera koji nemaju pojma(ako neznaš radim u fitness&spa već više od tri godine pa sam svašta mogla čut i vidjet).
I onda upoznah tad tebe... pa sam pola tvojih savjeta počela primjenjivat tad(tipa onaj vlakna ne brojiš!!! to mi bijaše prvi šok-nije čudo da sam se posušila tad, jer sam ja dragi moj do tog dana brojala vlakna,u biti si me spasio ko zna od čega sve..).
A drugu polovicu oko masti itd. savjeta sad, jer sam još kako bi ti rekao poslagala preostale kockice tu na forumu...još i ono za trening sad na kraju,ma budale..nebitno sad više..
Da sam ja na početku znala da mogu unijet vlakana kolko me volja,da su kompleksni uh dobri i neophodni za zdravo mršavljenje u normalnim količinam,da i zdrave masti treba smanjit sigurno se ne bi mučila toliko dugo da skinem te kile tad...al kao što kažeš jbg. učiš dok si živ..i nije mi žao ni minute u teretani provedene jer ju volim.. Gledajući sad sve to sa strane svaki dan,žao mi je samo ljudi koji nasjedaju na priče nekih trenera koje nemaju veze sa uspjehom,kupe dobru lovu a ljudi su bez rezultata.
I nešto još da te pitam, recimo imam 6 obroka dnevno i zanima me kao što je po obroku 25-30g bjelančevina jer vrijedi nešto takvo i za kompleksne uh ili ne?
Tipa koliko g uh je ok,da nije previše po obroku?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #44 poslato: Novembar 30, 2009, 11:27:57 pre podne »
Citat
Tipa koliko g uh je ok,da nije previše po obroku?

al cek jbg sada
ako si na rotacijima ona je valjda logicno ukoliko jedan dan imas npr 200 gr UH da ih rasporeds u toku dana..to je valjda stvar logike..
na cetogenoj dijeti i nemas UH tako da to nije problem...
a za onoga ko je na masi...bah..to je veoma indivudalno...i ovisi od mnogo faktora...ali 400 gr UH u toku dana podeljeno na 5 obroka je sasvim ok cifra