Novembar 15, 2024, 02:51:01 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88178 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #90 poslato: Decembar 10, 2009, 01:20:17 posle podne »
Citat
Zato sam misla možda dex

ma mozes i dex jedno 20ak grama..sto da ne..najbolja ti je kombinacija npr..10 gr dexa i 10 gr maltoa za tebe ali ako je tako kako kazes..jbg
Je tako je nažalost,probat ću sa 20 dexa pa vidjet jel ima uopće kakve razlike na meni.Hvala!!
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže The_Bulldog

• Super-heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #91 poslato: Decembar 10, 2009, 01:31:24 posle podne »
Ako znas ulogu dex-a ili malta...onda znas i da ima razlike i to poprilicne, u odnosu na unos cisto whey-a nakon treninga...ali ne treba ocekivati ne znam kakve promene..Kao i ostalo u BB..treba da radis po pravilima i vremenom ce uspeh doci.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #92 poslato: Decembar 10, 2009, 01:51:10 posle podne »
Ako znas ulogu dex-a ili malta...onda znas i da ima razlike i to poprilicne, u odnosu na unos cisto whey-a nakon treninga...ali ne treba ocekivati ne znam kakve promene..Kao i ostalo u BB..treba da radis po pravilima i vremenom ce uspeh doci.

x 2

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #93 poslato: Decembar 12, 2009, 11:28:37 pre podne »
Pedja,obzirom na supse koje trenutno imam i TVOJE savjete šta i kako,zanima me tvoje mišljenje jel sam si dobro to rasporedila.
Znači cikliram sad ovako malo uz dobre rezultate!!
 PON-PET do max 50g uh
-natašte GLM 15g
-pred trening 10g BCAA
-za vrijeme treninga 10g BCAA rastopim u vodi kojoj pijem uz trening
-poslije treninga odmah 10g BCAA+15g GLM
-nakon 5 minuta 10g dex pa 30g the isolat (popijem jedno za drugim,jel tako ok il moram mješat skupa baš?)
Neki od ovih niskih dana kad je odmor od treninga utezima napravim samo cardio,suppsi su isti samo je poslije njega čisti isolat bez dexa onda jel to ok?

SUB-NED imam 125/250g uh
-natašte GLM 15g
-30 min pred trening utezima 40g riže basmati
-5 min prije treninga 10g BCAA
-za vrijeme treninga 10g BCAA u vodi
-poslije treninga odmah10g BCAA+15g GLM
-nakon 5 min 10g dex pa 30g the isolat
UH su raspoređeni kroz dan najviše oko treninga i do 15h u danu, i pred spavanje uzimam još 15g GLM i the casein.Cardia nema.
Ako išta da mjenjam još reci, maltocarb nemam kad kupim ću dodat još 10g njega u isolat kako si reko.Probat ću,tada kad mi je bilo loše sam išla sa 20g pa možda je bila stvar u količini..
Zanima me isključivo tvoje mišljenje Pedja.Puno ti hvala.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #94 poslato: Decembar 13, 2009, 12:13:18 posle podne »
Citat
poslije treninga odmah 10g BCAA+15g GLM
-nakon 5 minuta 10g dex pa 30g the isolat

ovo sve skupa treba da ide posle treninga..

Citat
samo cardio,suppsi su isti samo je poslije njega čisti isolat bez dexa

za ovim nemas potrebe posle cardia a pogotvo jer pijes cist izolat

sve drugo je ok

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #95 poslato: Decembar 13, 2009, 04:10:33 posle podne »
Hvala ti,znači poslije cardia ne trebam bcaa i glm već samo isolat al prije cardia da bcaa zato da čuvam miške pošto je cardio uvijek natašte jel tako?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #96 poslato: Decembar 13, 2009, 04:12:25 posle podne »
Hvala ti,znači poslije cardia ne trebam bcaa i glm već samo isolat al prije cardia da bcaa zato da čuvam miške pošto je cardio uvijek natašte jel tako?

ma ne...ne treba ti taj isolat posle cardia.
a pred kardio se zna sta i kako tj bcaa i glm

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #97 poslato: Decembar 13, 2009, 09:25:43 posle podne »
Ups,ok a kaj da uzmem poslije cardia onda,nista ili? Ne pase mi odmah tvrda hrana. I reci mi nevezano za trening suppse,kako je sa Zma jel moram pravit pauzu s njim nakon odredjenog perioda uzimanja? I smanjila sam omegu3 sa 6caps na 3caps jer me zglobovi vise ne bole ko kak su znali prije pa cu vidjet kak bu,mislim da mi je 3g dosta i da mi je kombinacija bcaa glm pomogla za bolju regeneraciju.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #98 poslato: Decembar 14, 2009, 07:15:04 pre podne »
pa neznam iz kog razloga dok se otusiras,obuces itd telo ti je vec poptuno spremno za cvrstu hranu tj to je vec nekih 20 min MINIMALNO proslo od cardio trneinga..

a nema potrebe ZMA u opste niti da ogrnicavas niti da pravis pazue..iz kog razloga bi to radila?

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #99 poslato: Decembar 14, 2009, 10:05:37 pre podne »
Dobro nisam znala ja uzimala shake i poslije cardia samo jer sam misla pošto je cardio natašte a i noć je prije kad ne jedeš pa ono..zato.Al ak ne treba tolko bolje mogu ja i meso i bjelanjke sa kilom brokolija ili prokulice :-D,di ćeš boolje. A isolata ostane za protein cake više aaaaaaaaa kako je to dobro ;D.al kad natopiš u vodi je bolje, isprobala ja sve. Car si!!Jel ima još kakav recept u tvom rukavu  ;)?

Ma za ZMA pitam jer neznam,ljudi prave pauze od svega pa zato.Meni je taj Zma super,neću pravit pauze onda od tog. To mi dodje onda supps kao i vit,omega3..takav koji stalno uzimaš i super.Okrenula sam sve po tvojim pravilima u zadnjih mjesec dana.Slo***** ne slušam više,no no  ;D.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #100 poslato: Decembar 14, 2009, 10:10:36 pre podne »
ma pusti ljude...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #101 poslato: Decembar 14, 2009, 10:33:57 pre podne »
ma pusti ljude...
Jesam, al zato sad tebe ne puštam  :) :-* :-*

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #102 poslato: Decembar 14, 2009, 12:55:55 posle podne »
Evo odradila trening ramena danas.Neznam jel valjalo,mislim sudeći po strganim rukama je, al ću da napišem tu, neću u drugu temu jer ovo moje su ipak light verzije onih vaših luđačkih treninga.Pa eto Pedjos jel kombinacija vježbi ok?
1-dizanje šipke ispred glave sjedeći12pon
2-dizanje šipke iza glave sjedeći 12 pon
3-potisak bučicama stojeći 12pon
4-predručenje bučicama stojeći 12pon
pauza 40sec
1-vučenje šipke od bedara do brade široki hvat 12pon
2-vučenje šipke od b do brade uski hvat 12 pon
3-lateralno odručenje bučicama 12 pon
4-lateralno odručenje bučicama u pretklonu 12pon
pauza 40 sec
1-dizanje šipke ispred glave sjedeći 12pon
2-dizanje šipke iza glave 12pon
3-potisak bučicama stojeći 12pon
4-predručenje bučicama stojei 12pon
5-vučenje šipke od bedara do brade šir.hvat 12pon
6-vučenje šipke od bedara do brade uski hvat 12pon
7-lateralno odručenje bučicama 12pon
8-lateralno odručenje bučicama u pretklonu 12pon
Ovaj 3.krug htjedoh ponovit al nije išlo  :(, možda sam išla sa prevelikom težinom al neka treba da mjenjam si me naučio..i na kraju joggiranje naravno..
Jedno pitanje vezano za trbuh jel bolje radit posebno za donji i gornji dio ili u istom danu oboje tipa trbušne kontrakcije jedan dan pa drugi dizanje nogu na rimskoj ili je i to efikasnije radit u istom danu?

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #103 poslato: Decembar 14, 2009, 01:05:17 posle podne »
I znaš kaj me još muči,lijeva ruka i bic i tric mi je manji nego desni zašto to? Jel mogu to kako promjenit da radim duplo serija za lijevu ruku vježbe kad radim ZBICE ili?Osjećam i da mi je lijeva ruka slabija,nervira me to. >:(

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #104 poslato: Decembar 14, 2009, 02:17:28 posle podne »
I znaš kaj me još muči,lijeva ruka i bic i tric mi je manji nego desni zašto to? Jel mogu to kako promjenit da radim duplo serija za lijevu ruku vježbe kad radim ZBICE ili?Osjećam i da mi je lijeva ruka slabija,nervira me to. >:(

nemoj da radis nista obrnuto vec radi kako treba
veliko je pitanje dali je to stvanro tako kako ti kazes
a ukoliko ti je jedna ruka jaca od druge to nema nikakve veze