Novembar 15, 2024, 12:38:25 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88135 puta)

Van mreže The_Bulldog

• Super-heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #60 poslato: Decembar 03, 2009, 05:02:23 posle podne »
@ lara 24  Sto se tice viamina i minerala kao dodataka ishrani...slobodno uzimaj te sto imaju vise, ne brini... ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #61 poslato: Decembar 03, 2009, 06:34:24 posle podne »
tnx bulldog,uzet ću te strong..& aleksandar77..a fakat možda je to ako previše vode piješ općenito kak kažeš..ko bi znao,al opet treba pit vode puno pa smo u začaranom krugu..vodu pit i cugat vitamine..pa povremeno presjeć sa bavariom kako bi neki rekli ovdje  ;)
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže alexandar77

• Middleweight Member
    • alexandar77 - slike
« Odgovor #62 poslato: Decembar 04, 2009, 11:42:50 pre podne »
mislim da je to problem vezan sa prekomernim unosom tečnosti, a ne zelenim čajem kao takvim.

Na sta mislis?

mislim na poremećaj elektrolita.

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #63 poslato: Decembar 04, 2009, 12:10:05 posle podne »
mislim da je to problem vezan sa prekomernim unosom tečnosti, a ne zelenim čajem kao takvim.

Na sta mislis?

Po tom sudeći je bolje pit elektrolite tipa twinlabov Hydra fuel ako poznaš,nego običnu vodu?

Van mreže alexandar77

• Middleweight Member
    • alexandar77 - slike
« Odgovor #64 poslato: Decembar 04, 2009, 12:11:55 posle podne »
nemam iskustva sa uzimanjem elektrolita.
niti ja tvrdim da se tebi to dešava :) mislim na gubitak istih.

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #65 poslato: Decembar 04, 2009, 12:30:36 posle podne »
Ako netko zna zanima me usljed čega dolazi do izražajnijih žila po rukama ?

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #66 poslato: Decembar 04, 2009, 12:31:02 posle podne »

Na sta mislis?

OK...nisam shvatio da i se odnosi samo na gvozdje, odredjen vitamin ili si mislio ovo...Da to se moze desiti...a nisu nepoznate ni smrti usled prevelikog unosa vode...ali to su stvarno velike kolicine. A i dosta tu stavki utice na to...da li ste imali fizicku aktivnost, da li ste u toplim krajevima, da li ste na velikim nadmorskim visinama, sta ste i koliko unosili od voca i povrca, da li ste bolesni i sl...

Vrlo prost je nacin kucnog kontrolisanja dovoljne kolicine unete vode.  mokraca vam treba bit blago zuta. Nije problem ako bude vodenasta-bezbojna skroz, ali ako to traje neki duzi period, ne bi bilo lose proveriti elektrolite...

Van mreže alexandar77

• Middleweight Member
    • alexandar77 - slike
« Odgovor #67 poslato: Decembar 04, 2009, 01:28:00 posle podne »
da buldog, na to sam mislio.

nego da se vratimo lari, inace ce da otvori jos 5 tema :)
ja ne znam koliko je vode potrebno da se popije da bi doslo do poremecaja elektrolita, i ne znam da li zeleni čaj to radi brže, ali znam dvojicu BB koji ponesu na posao flašu od 1,5 L zelenog čaja i drinkaju po ceo dan.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #68 poslato: Decembar 04, 2009, 02:03:26 posle podne »
pitanje
koliko bi to tecnosti trebalo da se popije i KOJE da dodje do poremecaja elektrolita jbt?
zato nacinjente i pricate temu o kojoj neznate nista jbt??
do poremacja eletktorilita kod sportiste dolazi uvek zbog DEHIDRACIJE a hidro fuel i ostala sranja sluze navodno da bi se sto pre hidrirlalo telo sa elektrolitma
ali cemu u opste uzimati tako nesto i dovoditi sebe u stanje DEHIDRACIJE da bi kasnije to radio sa nekim elektorlitima..
ja sam samo jednom morao da uzimam elektorilte a to je bilo zbog DIRUTEICKA koje sam uzimao..
prosao sam kroz pakao zbog i jednog i drugog.

zato se nemojte igati sa necim o cemu neznate nista.
i lara
kakve veze zile po rukama pobogu imaju sa bilo cim jbt??
bolja prokvljennost dovodi do pojave vena na onim mestima gde je koza najtanja a to su obicno podlaktice
a sebe zapitaj npr zato mnogi bb iako bi zeleli da imaju NEMAJU VENE PO NOGAMA...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #69 poslato: Decembar 04, 2009, 02:08:38 posle podne »
Pa Pedja o tome pričam zeleni čaj je DIURETIK ili sam ja glupa jbg..zato sam pitala jer previše njega šteti jer ga popijem puno.Eto..A žile neznam kakve veze imaju,zato sam pitala dal imaju veze s čim jerbo mi se vide više nego prije mjesec dana npr., eto samo zato.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #70 poslato: Decembar 04, 2009, 02:17:53 posle podne »
zeleni caj je BLAGI PRIRODNI DIURETIK
ja nisam rekao da si glupa..DALEKO OD TOGA..ali je veoma blizu da kazes nesto pre nego sto razmislis tj razumes..

dakle..BLAGI DIURETIK..
ja kada se praznim tj pokusavam da prirodnim ancinom izbacim visak vode iz tela jedem ceo dan oslica i popijem 12 litara ZELENOG CAJA..
jel mislis da imam problma sa GRECEVAIMA I DEHIDRACDIJOM????

ufffffff

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #71 poslato: Decembar 04, 2009, 02:38:24 posle podne »
OK onda,blagi diuretik,eto to nisam znala..hvala ti na pojašnjenju. Zato sam pitala,jbg kog ću ako ne tebe, odnosno tu, kad ti najviše znaš ili točnije tebi vjerujem glede tih stvari jer više nikog drugog ni ne pitam nego šta znam sama i šta mi kažeš ti. A istina nekad me previše stvari zanima u vezi toga,jbg fulala sam profesiju.. ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #72 poslato: Decembar 05, 2009, 12:24:07 posle podne »
Imam dva pitanja za zna se koga  :), mr. Pedjos..
1. Da li je poslije trennga utezima bolji izbor popit isolat ili amino whey?
2. Obzirom da mi  ponekad jednostavno ne paše konzumirat toliko proteina koliko bi trebala,pogotovo u dane viših uh da li bi mogla umjesto jedne količine proteina uzet 1 amino liquid ampulu dnevno između obroka na prazan želudac? Otkad sam pojačala malo bcaa i glm puno mi se brže tijelo regenerira i ni zglobovi me ne bole više tako,ništa drugo nisam mjenjala tako da bi rekla da je to ono o čemu tupiš stalno da su aminokiseline ključne..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #73 poslato: Decembar 05, 2009, 12:54:52 posle podne »
1.popij sta hoces..i jedno i drugo su extra
2.pa ako imas kesha da svaki dan uzimasi u toku treninga i tako kako ti akzes ALQ...super..

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #74 poslato: Decembar 05, 2009, 01:18:59 posle podne »
1.popij sta hoces..i jedno i drugo su extra
2.pa ako imas kesha da svaki dan uzimasi u toku treninga i tako kako ti akzes ALQ...super..
Ko radi ne boji se gladi znaš,hvala !!