Pedjos..U dane kad treniram,a to su brate skoro svi heheh..joj tako me šora ta glad pa me sad zanima jel bed ak ja mrknem nešto više proteina ???Jerbo znam kao da višak ide u mast pa pitam zato.Inače pojedem sad u ovom režimu dnevno onak cca
200g puretine ili piletine
8 bjelanjaka od toga 2 žumanjka
tunjevine one 2 male konzerve rio mare ili slabih 20 g oslića kako koji dan
200g posnog sira
30g isolat(to mi je u pwm) + 30 g casein(pred spavanje)
I punooooooo brokolija,mrkve,kelja,karfiola,bla bla..možda po koji oraščič iako sam to bacila trenutno van jer znam pretjaerat,pa kao što rekoh omega 3,koja žlica peanuta uz casein i to je to.
E sad to mu dođe cca 200g proteina al u zadnje vrijeme se znam zbudit ponoći gladna i mrknem posnog još 200g il neku tunu jbg pa neznam jel to bed ak ja prekrdačim recimo za 50g proteina dnevno? Ne valja to jel ili?Da probam pa gledam po sebi dal će ić u mast il će se iskoristit what do you think???
I jel bed ak ja nekad nisam u mogućnosti nakon 3 dana napunit da napunim nakon četvrtog pa onda opet na 3 i tak? Mislim pretpostavljam da nije dapače kad si reko mješaj ali ipak ko pita ne skita :-D :-D khmm...
Ma doći će on meni na temu..volim ja i njega iako nije biker ipak zbog njega imam guzu a nema tih para kolko to vrijedi