Novembar 15, 2024, 04:44:57 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88038 puta)

Van mreže The_Bulldog

• Super-heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #270 poslato: Mart 10, 2010, 12:20:15 posle podne »
Jao da te čuje psssssst..ima jedan doooobar u igri, uff 8) 8) ;D

::) ::) ::)  ;D ;D ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #271 poslato: Mart 10, 2010, 12:44:17 posle podne »

vozi trke hehehehehehehehehelud je mali al dooooooobar  ;D
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #272 poslato: Mart 10, 2010, 12:49:42 posle podne »

A, pa onda dobro...ako je biker, onda ti je sve oprosteno...A zato ti hoces on da te uci obaranju..mislim u krivini   ;D  ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #273 poslato: Mart 10, 2010, 01:36:03 posle podne »

A, pa onda dobro...ako je biker, onda ti je sve oprosteno...A zato ti hoces on da te uci obaranju..mislim u krivini   ;D  ;D
A da biker hehe,al ne to  samo nego je otkačen do bola a to se traži a ne sve neki fini ozbiljnaci joj što mi to ide na živce a u biti teški glumci.Ma nebi se ja branila da me i ti naučiš brusit hehehe,iskusne tražim hahahah pukla sam :-D
nego..da se vratim ja na moje definiranje ili kakogod..

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #274 poslato: Mart 10, 2010, 01:38:33 posle podne »
Ma nebi se ja branila da me i ti naučiš

Auuu...sad kad ovo cuje Pedja...nece ti dolaziti na temu..a mene ce banovati  ;D ;D

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #275 poslato: Mart 10, 2010, 01:54:38 posle podne »
Pedjos..U dane kad treniram,a to su brate skoro svi heheh..joj tako me šora ta glad pa me sad zanima jel bed ak ja mrknem nešto više proteina ???Jerbo znam kao da višak ide u mast pa pitam zato.Inače pojedem sad u ovom režimu dnevno onak cca
200g puretine ili piletine
8 bjelanjaka od toga 2 žumanjka
tunjevine one 2 male konzerve rio mare ili slabih 20 g oslića kako koji dan
200g posnog sira
30g isolat(to mi je u pwm) + 30 g casein(pred spavanje)
I punooooooo brokolija,mrkve,kelja,karfiola,bla bla..možda po koji oraščič iako sam to bacila trenutno van jer znam pretjaerat,pa kao što rekoh omega 3,koja žlica peanuta uz casein i to je to.
E sad to mu dođe cca 200g proteina al u zadnje vrijeme se znam zbudit ponoći gladna  i mrknem posnog još 200g il neku tunu jbg pa neznam jel to bed ak ja prekrdačim recimo za 50g proteina dnevno? Ne valja to jel ili?Da probam pa gledam po sebi dal će ić u mast il će se iskoristit what do you think???

I jel bed ak ja nekad nisam u mogućnosti nakon 3 dana napunit da napunim nakon četvrtog pa onda opet na 3 i tak? Mislim pretpostavljam da nije dapače kad si reko mješaj ali ipak ko pita ne skita :-D :-D khmm...

Ma doći će on meni na temu..volim ja i njega iako nije biker ipak zbog njega imam guzu a nema tih para kolko to vrijedi  ;D
« Poslednja izmena: Mart 10, 2010, 02:07:09 posle podne lara24 »

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #276 poslato: Mart 11, 2010, 10:26:37 pre podne »
@buldog izgleda da si bio u pravu ignorira me  ;D ;D
Jel ima netko neko rješenje kaj bi pomoglo da mi nije kosa i koža tak isušena? Neki dodatak prehrani ili možda nešto moram dodat u prehranu?U zadnje vrijeme baš izrazito suha..

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #277 poslato: Mart 11, 2010, 11:56:47 pre podne »

Pih...ljubomorko  ;D ;D

Van mreže marelli

• Cruiserweight Member
    • http://www.bsdserbia.org
« Odgovor #278 poslato: Mart 11, 2010, 12:03:45 posle podne »
Jel ima netko neko rješenje kaj bi pomoglo da mi nije kosa i koža tak isušena? Neki dodatak prehrani ili možda nešto moram dodat u prehranu?U zadnje vrijeme baš izrazito suha..

pored tih simptoma, da ti nije kosa jos i bez sjaja, krta i lako se lomi?

Ako si se nasla u nekom od nabrojanih simptoma, povecaj unos gvozdja (zeleza)!
Samsung NX1000

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #279 poslato: Mart 11, 2010, 12:10:27 posle podne »
Nije,samo suhoća..željezo kad sam zadnje vadila bilo sve ok.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #280 poslato: Mart 11, 2010, 12:25:37 posle podne »
Citat
da si bio u pravu ignorira me

tu cam,tu cam...ko za mene pita..

pitaj me sestro kratko i jasno a ne naokolo kaj te zanima...
nemoj mi bablje prize..zisku ovo,zisku ono,zbog ovoga u ono i okola pa ovo... :P :P :P

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #281 poslato: Mart 11, 2010, 01:27:18 posle podne »
Citat
da si bio u pravu ignorira me

tu cam,tu cam...ko za mene pita..

pitaj me sestro kratko i jasno a ne naokolo kaj te zanima...
nemoj mi bablje prize..zisku ovo,zisku ono,zbog ovoga u ono i okola pa ovo... :P :P :P
heheh kaj veliš direktno u glavu ha :P :P
Zanima me jel će mi otić u mast ako pojedem dnevno recimo 30g proteina više?Tipa umjesto 200g 230g jerbo se zadnje vrijeme sred noći zbudim gladna ko vuuuuuuuuuuuuuuk i nema druge nego ić po posni il nešt ..uglavnom još jedan obrok.....jel to too much,znam da ne valja previše proteina al kolko je previše? Kaj ja znam do kolko mogu ić jel to po filingu ili kak?Jer fakat ko da mi tijelo traži..hranu mislim da nebi opet bilo  ;D
A druga stvar ako nekad zbog nečega nemrem napunit nakon 3 dana jel mogu nakon četvrtog recimo?
A treća zakaj mi je suha koža tak u zadnje vrijeme i kosa,jel bi morala jest maslinovo ili laneno il nešt ja to niš ne jedem sad.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #282 poslato: Mart 11, 2010, 03:12:03 posle podne »
Citat
mast ako pojedem dnevno recimo 30g proteina više

nece ako bude samo 30 gr
akli posto ti neces ostati na tome a nema gore navike ne go se nocu buditi i jesti BATALI...jer ti sigurno neces pojesti 6 belnaca i vratiti se vec ces da se natovris sa posnim sirom a to onda vise nije samo 30 gr B vec i jos malo necega drugog i to je onda NO NO..

Citat
Jer fakat ko da mi tijelo traži..hranu mislim da nebi opet bilo

[pa veoma je liogicno da telo trazi hranu ,ali isto je tako logicno da telo trazi i nesto drugo  :P :P :P
jel da ima toga necega drugog,onda se ti sigurno ne bi nocu budila da jedes,mozda eventualno da pogledas da neki klinac ne viri kroz prozor dok radite bahanlaije a ako ih nema...opsa....cardio seasseon..jebo sir posni..

Citat
A druga stvar ako nekad zbog nečega nemrem napunit nakon 3 dana jel mogu nakon četvrtog recimo?

pa menjanj
jednom puni ovako,a jedne nedlje onako..

Citat
A treća zakaj mi je suha koža tak u zadnje vrijeme i kosa

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #283 poslato: Mart 11, 2010, 07:18:03 posle podne »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam znala hehe, da ne valja to ufff..neću onda ako već bude glad bit će belanjci ili casein..zajebi taj posni eventualno dopodne ko međuobrok. Jbt koji utjecaj imaš na mene,čak sam i onaj lean dessert batalila kad si ga popljuvo hehe. Dodat ću još malo vlakana uz svaki obrok i držat se mesa,ribe i jaja a za loading rižaaaaaaaaaaaaa i ovsene pa nek ceo svet misli da sam luda ionako jesam hehehehe.
Jbga kad spavam sama,cardio je u 6 ujutro hehehehehehehe.
A ništ zafaljujem pa odoh u shower  8) ;D

Van mreže inblue

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #284 poslato: Mart 11, 2010, 07:53:36 posle podne »
Jbga kad spavam sama,cardio je u 6 ujutro hehehehehehehe.
Haha, tako je i kod mene.....31. na pragu, spavam sama, kardio u 6.30
Sta ce biti u 35-toj? Kardio u 4.00? :D