Vidim ima dosta komentara na moju poruku.Ne znam zasto ste svi toliko negativno nastrojeni i napadni,ja nisam napisala nista sto nije i nisam nikog napadala,ako nista drugo mozete bar da cenite tudje misljenje,a i cinjenice,jer ja nisam mislila nista lose protiv whey-a i dr.Drugo,ne reklamiram ja ovde nikoga,na forumu sam vec duze vreme i kad sam videla toliko glupih stvari o HL-u naravno da nisam mogla da ne prokomentarisem jer ja to jedem dve godine vec.Sto se tice Beckama,njega nisam ni spomenula,ali ajde kad smo vec kod njega,ta reklama se ne moze videti u Blic zeni,Lepoti i zdravlje i dr.casopisima kako kaze doticni.Cinjenica je da je ceo LA Galaxy tim sponzorisan od strane HL-a i to niko ne moze da porekne...Kao i Inter iz Milana,Barselona do pre mesec dana,a i nasi reprezentativci,nasa vaterpolo reprezentacija,Jelena Lolovic skijasica,Filip Grgic prvak u tekvondu...itd.Moj decko je licno pravio programe Lekicu i ostalima.Mozete reci sta god,ali to nisu informacije koje sam "cula" negde.....Sto se sastava tice,pa valjda znam sta je u sastavu kad jedem to dve godine i meni je najbolji dokaz moj rezultat,svi nutrijenti koji imaju u sejku kada bismo uneli kroz klasicnu hranu dobili bi takodje i mnogo kalorija i izgubili bi dosta vremena na pripremi te hrane.Taj odnos svih 114 nutrijenta koje je nauka ustanovila a koje su potrebne nasim celijama nalaze se u sejku.I cela poenta moje prve poruke je da naglasim da je to hrana (dakle,opet cinjenica-da je taj sejk 72 ministarstava zdravlja sirom zemlje ispitala i odobrila kao HRANU,ne kao dodatak ishrani,suplement i tome slicno.) Dakle,ne proteinski sejk kao whey protein koji cini samo protein i koji sluzi u neke druge svrhe nikako kao zamenski obrok.Ne morate biti tako subjektivni,ne mora da znaci da ako ja jedem HL sejk treba da kazem za sve ostalo da je sranje bez da se raspitam bolje,i obrnuto.....