A ne na kraju da se svodi na obrnuto.
opet pokusavas da dokazes nelogicno?
A STA JE KRAJ A STA POCETAK
jel to na kraju bi neki deda trebalo samo da zivi na whey proteini jer ima tvrdu stolicu od mesine ??
covece..shvati sta pricas...tj probaj sam sebe da razumes...
kako ne shvatas da je ovo nesto sto je izolovano NAJFINIJIM MIKROFILTARCIJMA i da je OD MLEKA bukvalno receno IZVECENO NAJBOLJE..pod 1
Proveravas moje znanje/ neznanje?
nemam razloga za to..nit me zanima..
znam da bubrezni bolesnici trebaju male kolicine proteina da uzimaju, posto velike kolicine, opterecuju bubrege. Znaci manja kolicina proteina moze da ubrza oporavak bubrega ili veca da uspori.
bilo bi dobro da si ipak malo vise citao jbg a onda bi bolje i razmeo
BUBREZNI bolesnici treba da uzimaju MANJE KOLICINE SVEGA jer su BUBREZI FILTER pa tako kao i sto ga opterecava BELANCIVNA tako ga opterciva i UH pa ga tako optereciva i TECNOST na zalost ali je tako..
iz ovog razloga biubrezni bolesnici BI TREBALI da uzmaju WHEY protein za tvoje divno cudo npr jer je to nesto sto je dovedeno do savrsenstva te nema..sviega onoga sto smeta bubreznim bolesnicima HVALA BOGU i da ne ulazim u daljnju tematiku sa tobom jer ne razumes pa onda i gubi smisao
prevedno...
BALKASKI mentatlite nalaze da sve ono sto je u obliku tableta ili praska je STETNO..zasto...ZAR JE BITNO....ja znam da je stetno,.
Mislim ne samo sto sam sa balkana, vec sam i student koji jedva krpi neke osnovne namirnice da bi uradio nesto
meni je zao zbog ovoga i sto ej to tako al OVO NIJE RAZLOG DA TI KAZES DA JE WHEY STETAN ZA BILO KOGA A POGTOVO ZA DECU....o tome se radi
SAMO ja tebe da pitam KOJA JE POENTA da dete uzima whey. KOJA? Zena ova kaze da mu pojaca ishranu. ZASTO da mu se pojacava ishrana? Nije stetno sigurno, ali KOJA JE KORIST, koji je cilj?
vidi
ja ne mogu tebi da sada krecem od kulina bana od cega sa npr sastoji neki KONCNETRAT SURTUKE npr...jer nemam vremena i trebalo bi mi mngogo..
a i takdojer nemam vremena npr da ti objsnvjam od cega se sastoje nasa misicna vlakna,koja je osnova metabolickih procesa,fizionomiju naseg tela o mnogo drugog sto bi ti trbealo da znas a sve u svrhu da znas da ako je detetu [otrebno SINTETSKO UNPOSENJE VITAMINA C,B,A ili Ca ili Mg...da je ist tako potrebno da dete unosi NE VESTACKE AMINO KISLINE vec AK koe su izolovane iz prorodnih izovra a ne koje su dobijene negom genteskom igrajrijom ili da ti kazem i prevedno sigiurno je bolje MIKROFILITRANA mlenca surtuka nego neko meso iz argentine koje je da kazem "nastalo" sopanje sa gentski modifikovanim sojinom sacmom!!!
ovde ne tvrdim da je whey bolji od naseg npr pilcieg belog..
samo ti govrim jedan od razloga zasto ne bi trebalo da se dete tera da se shopa beosmucno sa nekim stvarima koje bas i nisu prikladne...
i na kraju....
KORIST OD UPOTREBE whey- proteina kod deteta je MNOGOSTRUKA KAO IZ RAZLOGA KOJE SAM GORE NABORJAO pa da ne idem u detalje kao sto je razvoj kostiju,kose,koze i svih ostalih organa kojima pogodouje KONCEPCIJA AK koje su zastupljene kod takvog jednog prozvoda..
nadam se da ti je jasno sada mnogo sve.
NOVAC NIJE MERILO NECEGA DALI JE DOBRO ILI NE..!!!!