Sto su supsa tice, posto mi je trening ujutru..onda prije ide whey uz dorucak, kao i u PWM..a za DWM tecne amino stavim 45ml (oko24-25g proteina...), to je sve sto se supsa tice,- jebga finansije- , plus vita-mineralni kompleksi (ali to mi je svakako obavezno).
A sto se tice ovog drugog djela za ruke..to sam i ja shvatio kad sam zavrsio jednu ruku
...ali reko da ne pretjeram za prvi put, pa nek ostane ipak tako ebat ga.
A sto se ponavljanja tice...tu je veliku ulogu igrao tempo, koje pri kraju postajao brzi... evo npr, u zadnjoj seriji triceps potisak bucicom sm radio sa 10kg..i jedva sam uspio da izvucem zadnja dva...sporo sam radio...a obicno idem do 25kg.
Tako da mi ni u jednoj vjezbi nije bilo da sam spustio sipku a da nisam osjetio rad.. ALI s obzirom da je prvi trening, nisam ni bas precizno pogodio kilaze. Mislim da sam malko mogao da povecam..i DA, u tom slucaju bi SIGURNO broj ponavljanja padao, jer sam i ovako jedva izvlacio...
hvala Bulldog na pomoci..bit ce drugi put bolje..inace ovo sad samo radim na pauzi izmejdu drugog i treceg ciklusa GVT-a, pa reko da isprobam i ovo malo..a istovremeno malo da sokiram misice i ucinim treninge zanimljivijim... patim za ovim iscrpljujucim treninzima
..
pozz.. i hvala jos jednom