Sta pogadjas klasicnim mrtvim sto ne pogadja stiff leg?
pa skoro isto,samo klasicno mrtvo veci akcenat na donjim ledjima,a sa ispravljenim nogama veci akcenat na zadnju lozu...
no dobro..kapitam tvoj post,10serija ...da,glupo...
ali stiff,sam poceo da radim bas skoro ...umesto prese..nisam jos nikada radio zajedno sa mrtvim klasicnim,ovo je samo prototip treninga (los,sto bi se videlo na delu)
-nesto sam u fazi misije ubacivanja u trening zapostavljenih vezbi - medju kojima je i mrtvo klasicno...i jos neke vezbe.
e sada vidim da ce morati leti odatle iz jos jednog razloga,dok ne saniram 1 problem...zato sto ne mogu normalno da je radim hahahaah
i ono sto ja radim nije to to,ne moze tako...jer mi je zadnja loza toliko skracena da ne mogu sipku da spustim na pod sa potpuno ispravljenim kolenima,vec me zateze loza...e sada da li sam sebi pravim sranje nzm,citao sam u nekom tekstu skoro da moze da pomogne ova vezba kod ovog prob.? pa testiram,izgleda da ce biti samo klasicno istezanje
Mozda ce biti glup odgovor ali posto vidim da mrtvo mora da se ugura
Dva vezbaca ( ledja strava, V oblik, puna detalja )
Jedan radi za ledja mrtvo 4,5 ser i nesto malo zgibova posle
Drugi sve osim mrtvog kombinacije, opadajuce, gigante... sto se tice ledja
A ti u ovom treningu imas atak na donji deo 10ak serija ako sam dobro izbrojao.
A ako ti je cucanj 60kg ( ako si mislio 60% 1mr izvinjavam se ) onda mozes mrtvo i pre i posle i za vreme
ne znam da li sam najbolje shvatio tvoj odg. ...
cucanj radim 10ak-12 ponavljanja u seriji,guzicom do poda (bb)...dobro si razumeo,kg,nikada nisam ni probao max.r ...ni blizu toga niti za jednu vezbu...
a i to sto kazes,cega se zentam sa 60kg...mrtvo gledam da malo "zapnem"... nego me isparanoisalo kada si napisao
povreda zagarantovana,ne obracajuci paznju na njegove tezine
a nikada nisam video da je neko radio donja ledja +noge...