aha ok znaci ne kuvati sa lanenim,aha ok hvala naturalni,sta mislis onda dal da kod recimo junetine izbacim pirinac i ubacim badem nekih 30g a da recimo kod jaja pred trening ubacim ovih 75g pirinca??!
ali onda mi je taj obrok nekih 2 h 30 min pre treninga,ipak dok mi se svari junetina ....
...meni najbolja dijeta je bila do sada bez hidrata...samo riba (1.5kg/dan,zato sto si stalno gladan)i whey+glutamin+bcaa+ vitamini...u 45 dana sam skinuo 4kg..ali to samo masti,na kraju sam bio iznenadjen rezultatima mislio sam da cu vise volumena da izgubim, i sad to odrzavam da nekih mozda 100g hidrata dnevno..a imam 186cm i 90kg, a da i sad ribu neko vreme ne mogu da smislim ))
evo da ne pravim drugi topic ishrana plana za masu do aprila1obrok 25 g whey + 50g ovsenih 8:002obrok 75g pirinca + 3 cela jaja i jos 2 belanca + 20-25g badema 10:003obrok 75g pirinca + 250g junetine na zaru + 250ml mleka(nekad ne uvek) 12:004obrok (pred trening) 3 cela jajeta + 1 belance 14:30pre treninga 5g kreatintrening u 15:30 PWM 16:30-17:30 (whey30g + dex50g +5g kreatin)5obrok(posle treninga)- 250-300g b.pileceg ili neke ribe + 100g pirinca (pola sata posle treninga)do 18 h su mi u.h. skrobastiposle 18h sir (malo mi se smucio ella pa ne mogu da ga jedem ocu da overim, pa jedem stari sir- ako je to posni 250g + povrce (to je kao 6ti obrok) i da ,da li na MASI mogu da koristim ajvar kao izvor vlakana(znam da na defki ne sme jel je muckalica ali na masi???)imam 1 u 10 dana obrok pojedem recimo parce pice ili tako nesto....Jel ovo ok? pozzz hvala puno!
ok ajvar cu zameniti,zasto malo pa na 25 g whey ima 20 g proteina 2 obrok 5 belanaca + 3 zumanca oko 20g pr a 4 obrok mi je samo za pred trening da pokupi...
ok pokusacu da ovaj obrok br 3 bude obrok pred trening,jebiga sad 1 obrok ti kazes ovako,drugi ljudi kazu da je 25g sa ovsenim wheya dovoljno,misljenja se ne poklapaju...,u drugom cu onda dodati belanaca
Citat: nikadsenepredajem Januar 16, 2010, 08:12:53 posle podneok pokusacu da ovaj obrok br 3 bude obrok pred trening,jebiga sad 1 obrok ti kazes ovako,drugi ljudi kazu da je 25g sa ovsenim wheya dovoljno,misljenja se ne poklapaju...,u drugom cu onda dodati belanaca Ko je rekao da je 20gr proteina dovoljno za dorucak???
Slobodno povecaj whey na 30-35g sa zobenima.