Ne, ne... Sve ok, ne moj me pogresno shvatiti. Ja slusam sve. I veruj mi tarkan mi takodje nije nepoznat, nekad mi recimo odgovara samo Schiller (ako znas ko je), i ne znam ti vise sta, znaci ja slusam stvarno svasta. Kao sto sam rekao, neka slusa svako ko sta hoce, meni su takodje stvari koje si naveo kod Hard Rock i nekih 'dark side' tipova takodje bez beze, ali zaista me nervira ne znanje i to je ono sto hocu da istaknem u svemu tome. Pa ja kad razgovaram s nekim o Rap-u ili Hip Hopu odmah skontam da li on to slusa zbog muzike, ili zbog fazona, razumes.
Evo primer: Pricao sam s jednom curom, i bas se privukla uz mene jer sam slusao stvari kao i ona, onda je rekla da voli Eminem-a (ciji tekstovi su za valjanje po zemlji, tip je fenomenalan, ne slasem se sa svim, ali uopsteno ok), na sta sam je ja pitao da li zna engleski, a ono tajac, nema pojma, slusa zato sto je popularno.
Mozemo mi o ovome do sutra, meni prvenstveno smeta ne znanje i foliranje to je sve. Recimo ja i dan danas poslusa 187, C-Ya-u, meni nejdrazi Sunshine, ali takvih albuma vise nema niti ce ih biti. Novi album 187 je cisto komrecialno smece, a prije nisam prekisdao slusajuci njihov album Crni Grad, Macke ..... Znas, gubi se na vrednosti a dobija na popularnosti, to za mene bar nije u redu.