Novembar 24, 2024, 05:43:16 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Music  (Pročitano 13843 puta)

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
Re: Music
« Odgovor #30 poslato: Jun 09, 2006, 11:06:10 posle podne »
Citat: natasa
Od svake vrste muzike mi se svidja nesto ali naj su mi NARODNJACI!!Nemojte molim vas sad da pocnete da ostrite nozeve za okupljanje... :twisted:

NARODNJACI TOOOOO ajd mi navedi 10 hitova (ccc) narodne ( grand)muzike od pre dve godine koji se još slušaju. :evil:
JA sam u principu za 80-te, a slušam Pink Floyd, Art of noise, Yello, Depeche Mode, Sisters of Mercy, Mike Oldfield, jean Michel Jarre i tako slično, što bih rekao angažovanu da malo uključim ovaj komadić mozga a ne ispiranje tipa srce pati kao patika ili pipni ohladila se:::: :oops:

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #31 poslato: Jun 10, 2006, 01:02:41 pre podne »
Grand nije postojao pre 10g :twisted: Evo banalan primer- skoro sve Cecine pesme od pre 10-ak godina se jos uvek slusaju :wink:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #32 poslato: Jun 10, 2006, 09:32:07 pre podne »
Citat: bajic_z
Od svake vrste muzike mi se svidja nesto ali naj su mi NARODNJACI!!Nemojte molim vas sad da pocnete da ostrite nozeve za okupljanje... :twisted:

NARODNJACI TOOOOO ajd mi navedi 10 hitova (ccc) narodne ( grand)muzike od pre dve godine koji se još slušaju. :evil:
JA sam u principu za 80-te, a slušam Pink Floyd, Art of noise, Yello, Depeche Mode, Sisters of Mercy, Mike Oldfield, jean Michel Jarre i tako slično, što bih rekao angažovanu da malo uključim ovaj komadić mozga a ne ispiranje tipa srce pati kao patika ili pipni ohladila se:::: :oops:

audio shovinizam :)
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #33 poslato: Jun 10, 2006, 11:07:38 pre podne »
Jelte pitaj me koji je najbolji instrumental svih vremena, po misljenju muzickih strucnjaka iz beloga sveta, Jean Michel Jarre- Oxygene 197i neka. 8O
A za audio sovinizam hm ja u prave narodnjake koje i ja volim racunam Topalovica, Zdravkovica pokojnog i taj stil a ovo sad rat klonova, nije da je los pogled slikoni, guze i ovo ono, ali brate to su sad vecinom striptizete koje otvaraju usta uz pop muziku. :lol:

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #34 poslato: Jun 10, 2006, 11:18:53 pre podne »
Znam da je to sto slusas"kvalitetnija"muzika,ali ja ne mogu da se veselim bez GRAAAAAAND SHOW! :wink: Prvu Novu Godinu u Nemackoj sam docekala uz 50 centa i smorila sam se samo tako.A Topalovic,Miroslav Ilic i "kompanija" me isto smaraju...
Work like you don't need the money ...

Dance like there's no one watching ...

Live like there's no tomorrow ...

Love like you've never been hurt ...

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #35 poslato: Jun 10, 2006, 11:23:12 pre podne »
E da,jos propo toga-jedan drug s kojim sam isla u srednju je zakleti reper,tako se oblaci,prica kroz rime,slusa samo rep i tako to...A kad izadjemo uvece i kad se napije sve narodjake zna napamet,penje se na sto,razbija case...
Ima mnogih koji nikad ne bi priznali da slusaju Stoju,Seku i Mileta Kitica,mada ne znam zasto bi se stideli.
Work like you don't need the money ...

Dance like there's no one watching ...

Live like there's no tomorrow ...

Love like you've never been hurt ...

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #36 poslato: Jun 10, 2006, 11:42:24 pre podne »
Citat: bajic_z
Jelte pitaj me koji je najbolji instrumental svih vremena, po misljenju muzickih strucnjaka iz beloga sveta, Jean Michel Jarre- Oxygene 197i neka. 8O
A za audio sovinizam hm ja u prave narodnjake koje i ja volim racunam Topalovica, Zdravkovica pokojnog i taj stil a ovo sad rat klonova, nije da je los pogled slikoni, guze i ovo ono, ali brate to su sad vecinom striptizete koje otvaraju usta uz pop muziku. :lol:

uvazavam misljenje tebe i ostalih muzickih strucnjaka ali meni je bolji magnetic fileds 2 od oxygene(no da ih ne vadimo sad iz naftalina) :) . e isto sad tako nekome se vise svidja shumadijska muzika od crnacke itd. neko vise voli tomu zdravkovica od grandovaca, neko obrnuto.  i sto sad ...
'rat klonova' je skoro u svakom muzickom zanru, standardna pojava.
razlika izmedju nasih i inostranih pevaljki po meni je u tome jedino sto nase pevaljke neuporedivo bolje izgledaju :)
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #37 poslato: Jun 10, 2006, 01:31:05 posle podne »
Citat: sasacg
Grand nije postojao pre 10g :twisted: Evo banalan primer- skoro sve Cecine pesme od pre 10-ak godina se jos uvek slusaju :wink:

Gde si zurio, mislim da i ja moram malo vise premetati slova da bi par puta procitali sta pise

Van mreže bush

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #38 poslato: Jun 10, 2006, 02:16:57 posle podne »
Ja slusam hip hop. Ali ne komercijalni, to je previse prazno i sablonski. Ali necu da vas lazem da ne volim i ne slusam ostale vrste muzike, pa i narodnjake.
The only place success comes before work is in dictionary

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #39 poslato: Jun 10, 2006, 02:33:16 posle podne »
E da,jos propo toga-jedan drug s kojim sam isla u srednju je zakleti reper,tako se oblaci,prica kroz rime,slusa samo rep i tako to...A kad izadjemo uvece i kad se napije sve narodjake zna napamet,penje se na sto,razbija case...
Ima mnogih koji nikad ne bi priznali da slusaju Stoju,Seku i Mileta Kitica,mada ne znam zasto bi se stideli.

E NATO NATO, uvek imam neke rasprave sa NATOm, od 1999.
To jeste, i ja volim na primer da izadjem u zemunski Galeb  pa dok je bio u zivotu Krf i slicna mesta pa kad me pogodi pesma...lom.
Hteo sam izbeci sablonski odgovor volim sve sto vole mladi, skupljam slicice postanske marke...slusam svu dobru muziku...
Ocu reci i ja slusam sve, ali ipak muzikom smatram ono sto ostane duze od dva tri slusanja a ne kao pojedini koje si ti navela ili redovno prozivane grand pesme kao da i drugde nema istog stila.
A Stoju sam slusao uzivo veruj mi bolja je bez tona!

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #40 poslato: Jun 10, 2006, 02:38:25 posle podne »
coldplay - trenutno

Van mreže chaosteam

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #41 poslato: Jun 10, 2006, 03:52:06 posle podne »
RHCP - non stop mogu da ih slušam

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #42 poslato: Jun 10, 2006, 11:26:17 posle podne »

E sad da se ja malo nadovezem na ove nove klince i male pedere koji pojma o zivotu nemaju a slusaju rap i hip hop, i od kojih mi se povraca.
Radi se o sledecem: Ja sam oduvek bio fanatik za muzikom, znaci od 5-og osnovne svi su trazili kasete od mene, i znalo se ko slusa i ko je zarazen. Kasnije sam se prebacio na rap i hip hop. Cak sam i neke pesme pisao i kontao da se bavim mjuzom (otud rap u mom nicku :) ). Medjutim planovi me odvukli na drugu stranu. Ali ja sam i dalje nastavio da slusam. Medjutim sto sam bio stariji to su me novi reperi poceli sve vise nervirati svojom neukusnom komercijalom i istiom tematikama : Ja sam faca, imam ovo ono, treba mi xxx, bla bla.
Vrhinac svega su ovi novi klinci reperi koji se nabrijavaju na hip hop i rap samo tako, kako kod nas tako i ovi u njemackoj su jos gori, oblacenje katastrifa, glume komunalno u onim hlacama. ALi pustimo sad oblacenje i nosnju, to je svaciji nezavisan izbor, ono sto mene nervira je sto 80 posto njoh koji to slusa, ne slusaju zbog muzike i tekstova, nego zbog mode, trenda, ponasanja i nabrijavanja. Ja i dan danas slusam neke novije Hip Hop i Rap stvari, ali samo one koji meni imaju smisla i ciji su tekstovi za svaku pohvalu. A tu imam mnogo konflikata sa ovim cool klincima, jer vazno je njima da je podloga zestoka, da treba na spotu sibaju gole i droljave, a to sto taj reper repuje cisto smece, to ih ne interesuje, vazna im je ambalaza. E to me nervira. Zato sam poceo slusati malo hard rock, cross over, spoj harda i repa, jer im je tematika itekako poucna i za svaku pohvalu.
Pa poslusajte od System of a Down - Aerials: Svi hoce da igraju, a niko nece da izgubi... itd.
Pa muzika je tu da se uziva u njoj, a ne da se pokret glave svede na mehanicke pokrete gore dole u ritmu bass-a i uzrecice: Yo buraz, znas, jebiga, kes kolica....
(Za natu: Yo, was gibt es alter, allesch klar, isch ....)
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

Van mreže LUC1FER

• Light Heavyweight Member
  • One 'n' Only - X3M Gym
    • http://www.benchmark.co.yu, www.x3mgym.com
« Odgovor #43 poslato: Jun 11, 2006, 12:25:54 pre podne »
Ja sam prosao dosta faza koje su sadrzale rap/hip hop, r`n`b, disko, ambijentalnu, hard rock, death metal, electro u svim oblicima i ko zna sta jos i u poslednje vreme se trudim da slusam sto raznevrsniju muziku ali nas turbo folk jednostavno izbegavam. U poslednjih skoro godinu dana sam bio na ne zna se koliko zurki ali je na jako malom broju bilo narodnjaka i fenomenalno je bilo svima. Jednostavno ne vidim poentu slusanja muzike koja se slusa samo da bi se slusalo nesto...cak mi je i bilo koji oblik trance-a muzikalniji od ovih nasih estradnih umetnica...

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #44 poslato: Jun 11, 2006, 01:50:21 posle podne »
Citat: LUC1FER
cak mi je i bilo koji oblik trance-a muzikalniji od ovih nasih estradnih umetnica...

yeah.... 8)