E da,jos propo toga-jedan drug s kojim sam isla u srednju je zakleti reper,tako se oblaci,prica kroz rime,slusa samo rep i tako to...A kad izadjemo uvece i kad se napije sve narodjake zna napamet,penje se na sto,razbija case...
Ima mnogih koji nikad ne bi priznali da slusaju Stoju,Seku i Mileta Kitica,mada ne znam zasto bi se stideli.
E sad da se ja malo nadovezem na ove nove klince i male pedere koji pojma o zivotu nemaju a slusaju rap i hip hop, i od kojih mi se povraca.
Radi se o sledecem: Ja sam oduvek bio fanatik za muzikom, znaci od 5-og osnovne svi su trazili kasete od mene, i znalo se ko slusa i ko je zarazen. Kasnije sam se prebacio na rap i hip hop. Cak sam i neke pesme pisao i kontao da se bavim mjuzom (otud rap u mom nicku
). Medjutim planovi me odvukli na drugu stranu. Ali ja sam i dalje nastavio da slusam. Medjutim sto sam bio stariji to su me novi reperi poceli sve vise nervirati svojom neukusnom komercijalom i istiom tematikama : Ja sam faca, imam ovo ono, treba mi xxx, bla bla.
Vrhinac svega su ovi novi klinci reperi koji se nabrijavaju na hip hop i rap samo tako, kako kod nas tako i ovi u njemackoj su jos gori, oblacenje katastrifa, glume komunalno u onim hlacama. ALi pustimo sad oblacenje i nosnju, to je svaciji nezavisan izbor, ono sto mene nervira je sto 80 posto njoh koji to slusa, ne slusaju zbog muzike i tekstova, nego zbog mode, trenda, ponasanja i nabrijavanja. Ja i dan danas slusam neke novije Hip Hop i Rap stvari, ali samo one koji meni imaju smisla i ciji su tekstovi za svaku pohvalu. A tu imam mnogo konflikata sa ovim cool klincima, jer vazno je njima da je podloga zestoka, da treba na spotu sibaju gole i droljave, a to sto taj reper repuje cisto smece, to ih ne interesuje, vazna im je ambalaza. E to me nervira. Zato sam poceo slusati malo hard rock, cross over, spoj harda i repa, jer im je tematika itekako poucna i za svaku pohvalu.
Pa poslusajte od System of a Down - Aerials: Svi hoce da igraju, a niko nece da izgubi... itd.
Pa muzika je tu da se uziva u njoj, a ne da se pokret glave svede na mehanicke pokrete gore dole u ritmu bass-a i uzrecice: Yo buraz, znas, jebiga, kes kolica....
(Za natu: Yo, was gibt es alter, allesch klar, isch ....)