nista od chata..onda forum gubi smisao..
Stvarno ne znam odakle ti ta suluda ideja da mozes da dajes ovakve "zvanicne" autokratske izjave.
Taj chat nije moj licni hir i nece nista mene licno sjebati ako ga ne bude.
Predlozio sam chat iz vise razloga:
Ja bih svaki dan postavio 5 topica o raznim temama koje me interesuju ali ne zelim da gusim forum. Sve to bih mnogo brze saznao preko chata.
Na vecinu topica zelim postaviti podpitanje, ali onda topic postepeno prelazi u offtopic i retko dobijem 100% precizan odgovor, ne zbog ljudi koji ucestvuju u diskusiji vec zbog inferiornosti foruma nad chatom.
Ne mora da bude na ircu, moze da bude i u okviru foruma, a moze da bude samo i mali deo stranice u uglu, na kojem bi chatovali oni koji su trenutno online i istovremeno gledali forum na kojem bi bili vise slike, clanci a i poneki koristan log chata. Svako ko ne zeli chatuje moci ce da postuje na forumu i ne vidim zasto mu ne bi odgovarali oni koji to znaju.
Pojavom automobila i kocije gube smisao, ali to ne znaci da ne treba voziti automobile. Nijedna osoba ne treba da bude veca od foruma bez obzira koliko doprinosi, to smo i zakljucili u topicu clana koji je napustio forum.