Ne znam, izgleda da je dosta ljudi zainteresovano za ovo, viddecemo sta spremaju.Svidja mi se sto je to stiglo do dovoljno dobre i izvodljive ideje, voleo bih da se sprovede u delo da samo clanovi foruma mogu kupiti majcu 8O
Citat: bajic_zNe znam, izgleda da je dosta ljudi zainteresovano za ovo, viddecemo sta spremaju.Svidja mi se sto je to stiglo do dovoljno dobre i izvodljive ideje, voleo bih da se sprovede u delo da samo clanovi foruma mogu kupiti majcu 8OIli da postoje odredjena boja majice za broj postova :lol: .Od tamnijih boja ka svetlijim, tako da oni sa malim brojem postova nose crne majice da simbolizuju tamu kojom su okruzeni zbog neznanja u ovoj oblasti, a oni sa 2000+ bele majice jer im je sve bistro 8O 8O 8O :roll:
uh ... nezgodan Vojo hajde reci meni, necu nikom reci obecavam .... :lol:
ma suti markoni, nemoj me sad odavati kako ne vidis da pokusavam da "prevarim" voju pa da nam kaze ... hehehe
Joooj mozda nam Vojo sprema fino iznenadjenje za 18.juni? Jeeeee Markoni, jesi li glasao?
Citat: witchJoooj mozda nam Vojo sprema fino iznenadjenje za 18.juni? Jeeeee Markoni, jesi li glasao?A mozda vam i ne spremim iznenadjenje za 18. juni. :wink: