Bane Ilic auuuuu...svet je stvarno mali
Ma gde me ne zna...heheheu pozoristu sam vec nekih 6 godinaa sta da mu kazem ko ga pozdravlja jel "Buki" dovoljno?
Citat: puppeterMa gde me ne zna...heheheu pozoristu sam vec nekih 6 godinaa sta da mu kazem ko ga pozdravlja jel "Buki" dovoljno?nije pa ja sam te gledao kao klinac sigurno, a i moja sestra :twisted: :twisted: kazi mu Andreja......pa teca mi je, zna ce.... :twisted: Poz
Citat: BukiCitat: puppeterMa gde me ne zna...heheheu pozoristu sam vec nekih 6 godinaa sta da mu kazem ko ga pozdravlja jel "Buki" dovoljno?nije pa ja sam te gledao kao klinac sigurno, a i moja sestra :twisted: :twisted: kazi mu Andreja......pa teca mi je, zna ce.... :twisted: Poz....ANDREJA??...BUKI SINE/////
Citat: pedjosCitat: BukiCitat: puppeterMa gde me ne zna...heheheu pozoristu sam vec nekih 6 godinaa sta da mu kazem ko ga pozdravlja jel "Buki" dovoljno?nije pa ja sam te gledao kao klinac sigurno, a i moja sestra :twisted: :twisted: kazi mu Andreja......pa teca mi je, zna ce.... :twisted: Poz....ANDREJA??...BUKI SINE/////molim ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: po mojim saznanjima, andreja i andrija su muska imena, a andrea zensko.e sad ?meni je super Pozdrav