za sledecu kupovinu planiram:
ISO-100
Glutamin
Xpand (ovo vec imam)
E sad ono najvaznije: Ja odprilike znam kad , shta i kako da uzimam , ali citajuci vashe postove skroz sam se zbunio...Uvek sam uzimao 4x whey dnevno po jednu mericu bez dekstroze , sa mlekom.Ono sto me je dosta zbunilo je sto ovde svi kazu NIKAKO sa mlekom , dok na kutiji pise sa omiljenim napitkom itd...
Zato pitanja glase:
1.Kako treba da izgleda uzimanje i redosled uzimanja ovih preparata tokom celog dana (pogotovo me zanima post-workout , jer pise na Xpandu da treba od njega i proteina da bude razmak 30 min)
2.Kada pravim post workout shake (proteinski) posle Xpanda , sta sve u njega da stavim , koliko da stavim i da li sve zajedno ili odvojeno , uopste kako to treba da izgleda.
3.Sejk pre treninga: Da li samo X pand , ili jos nesto sa njim , ili pre njega?
4.Da li mi mozda jos nesto preporucujete od suplemenata da uzmem osim ISO-100 , Glutamin , Xpand , ili smatrate da je dosta.Ako ima neki i njega napisite kako da ukombinujem i kad da ga uzmem.
Dok sam pisao pola sam zaboravio sta sam hteo da pitam , tako da kad se setim dopisacu , za sada bih molio nekog ko se razume i zna da odgovori.
Hvala unapred