ne treba biti tako iskljuciv, ima dosta ljudi koji koriste CF preparate, mozda bi ih ovakvi komentari i uvredili, isto vazi i za vlasnike pomenutih radnji.
I dalje mislim da CF nije preparat koji moze da zadovolji potrebe profesionalnih sportista kao ti Pedja, ali ima svoju interesnu kategoriju, prvenstveno medju onima koji su svoju vezbacku karijeru doveli do stadijuma pocetka koriscenja suplemenata.
Ovde mislim najvise na CF Whey, dok glutamin amino kiseline, a i creatin zasluzuje visi respekt.
..gle....ako je iko probao sve sto se pojavilo an ansem trzistu..TAJ SAM....dakle....od natural pre;prata do hemije koja mi je treba...jedna me je kostala i operacije...
dakle...ja govrim opet kazem..iskljucivo sa svog stajalista i takvog sam misljenja a gartujem da je tako 100%
ja odsita ne vidim razlog zasto bi se neko ljutio osim toga sto istina boli...dakle..CF postiji na samo nekoliko mesta..ulgavnom se prpdaje po robnim kucama i apotekama....a o znanju apotekara i prodavacica u robnim kucama necu ni da pricam..
to bi takdojer trebalo da bude neki parapmetr..
dalje..neznam kako si upoznat iz kog razloga je CF firma bila zatvorene pre nekih 6-7 godina i zbgo cega su se preselili u evropu...i to bi trebalo da malo procesljaas...
i bas suprotono od svega sto si rekao mozda taj cf whey i vredi nesto....pod tim podrazumevam da naravno us ebi nema sigruno ono sto pise a o glm,kreatinu i ostalim preratima pomenute frime odista ne vredi raspravljati..
neznam zasto to nekome smeta....
ali da ne bude zabulde da neko ne misli da imam nest od toga so akzem da je cf smece..isto je i sa bio techom i sa mlo i sa gomilom cekic firmo kojih ima ovde da se kupi
opet ponavljam..nije mi jasno zasto bi se neko vredjao ako cuje istinu...ali to je generlano problem ne samo na ovome forumu nego i nas kao anroda...
mi ZELIMO DA CUJEMO ONO STO NASIM USIMA PASE....A TO JE......OK..CF JE ODLICAN IZBOR..