[quote="Vexxx"
P.S. Cast izuzetcima! I zlivane hvala na svemu. Ali ja ne znam da li ovaj forum odrzavaju neki nervozni likovi na steroidima ili samo sa viskom hormona.
Zao mi je ako sam nekog povredio ali nisam vise mogao jer svaki moj post je ismevan.[/quote]
Odma cu da ti kazem * NEMOJ DA SI BEZOBRAZAN * Na ovom forumu ti je sve nacrtano... Bukvalno sta treba da radis da BI POSTIGAO CILJ... i sad je to tesko pa smisljamo nesto lakse... Sa googla??? 4 minuta kardio i slicne gluposti... I dolazite ovde da vam neko kaze da je to moguce... Da biste se osecali bolje...
PS Evo tvog skorasnjeg posta... Od tada nisi mogao da probas nista... Pa da vidis dal radi...
CITAT
Poslao: Pet Apr 21, 2006 3:32 pm Naslov: Re: Od svega po malo.
Odgovoriti sa citatom
E ovako gledam da imam uvek 5 obroka. Ujutro proste ugljene hidrate, obicno crni hleb sa medom, sirom (ne masnim) ili pilecim prsima. Za uzinu ili neka vocka ili KitKat cokoladica. Ondak rucam povrce malo UH i neko meso, gljive ili sojine odreske ili cak ribu i moske plodove. Popodne jos jedna uzina koja je najcesce voce i cedevita i veceram slabije posto najcesce cim stignem iz skole idem na trening ( oko 20 casova ). Ali kada veceram uzmem mozda kuvano jaje i jogurt i parce sira i malo hleba.
Znaci ne jedem puno hleba samo po potrebi. I to su bas mali parchici jer je sam hleb mali.
Eto to ti je to. Imam nesto proteina sto sam kupio da probam. DYMALean se zove, u kesicama je. Koristio sam Dyma Burn Xtrem kao sto sam vec napisao koji ima nesto sto se zove efedrina. Znaci nije efedrin ali slicno. Relativno je dobar. A efedrin nisam imao sansu da probam. E sad ako mi mozes reci sta je ovo "clen" posto bas nisam upoznat sa izrazom Smile?
Pozdrav i nadam se novim odgovorima! Wink
P.S. Nisam ja bas od juce u ovome. Trenirah 2 godine i sad jos skoro 1 godinu.
KRAJ CITATA
Nit znas koliko si cega pojeo, nit sta, nit kako...