Arimidex cu sigurno uzeti,vec sam narucio u apoteci. Ipak Masteron nije inhibitor aromataze.
U smislu da mi se misicna masa povecala,ali bez naduvanog efekta.
Citat: milan0507 Avgust 13, 2013, 12:18:15 posle podneSkoro me pitao momak kako da resi gino.40mg nolve mu ne pomaze 4-5 dana. Ciklus je andriol (ne znam koja doza) plus 100mg deke nedeljno (farmacija).Decko nit izgleda da ima problema sa estrogenom, ali eto..Cak decko izgleda solidno dobro.Na kraju je batalio sve.Moja neka logika je bila da proba da ubaci malo testosterona u sve to pa da isprati stanje. Ne verujem da bi imao neku preteranu konverziju od recimo 250-300mg.Misljenja?mislim licno da mu bas ta nolva sada i pravi prolbemstrahovita supersija...NEVEROVATNO od kuda te infomracije40 mg nolvadexa na 100 mg dece durabolni onda se pita od kuda mu gyno...jbg...ljudi nikako da shvate u pm
Skoro me pitao momak kako da resi gino.40mg nolve mu ne pomaze 4-5 dana. Ciklus je andriol (ne znam koja doza) plus 100mg deke nedeljno (farmacija).Decko nit izgleda da ima problema sa estrogenom, ali eto..Cak decko izgleda solidno dobro.Na kraju je batalio sve.Moja neka logika je bila da proba da ubaci malo testosterona u sve to pa da isprati stanje. Ne verujem da bi imao neku preteranu konverziju od recimo 250-300mg.Misljenja?
Citat: Pedja_Petrovic Avgust 13, 2013, 12:31:52 posle podneCitat: milan0507 Avgust 13, 2013, 12:18:15 posle podneSkoro me pitao momak kako da resi gino.40mg nolve mu ne pomaze 4-5 dana. Ciklus je andriol (ne znam koja doza) plus 100mg deke nedeljno (farmacija).Decko nit izgleda da ima problema sa estrogenom, ali eto..Cak decko izgleda solidno dobro.Na kraju je batalio sve.Moja neka logika je bila da proba da ubaci malo testosterona u sve to pa da isprati stanje. Ne verujem da bi imao neku preteranu konverziju od recimo 250-300mg.Misljenja?mislim licno da mu bas ta nolva sada i pravi prolbemstrahovita supersija...NEVEROVATNO od kuda te infomracije40 mg nolvadexa na 100 mg dece durabolni onda se pita od kuda mu gyno...jbg...ljudi nikako da shvate u pmNije uzimao nolvu pre pojave ginekomastije tj bolova.Tek kad je zabolelo onda je uzeo. Pitao me posle za femaru.Ne znam, nelogicno mi je da se na takvom bezveznom ciklusu sa premalim dozama zatrpava sa tako ozbiljnim lekovima.
Ako ginekomastija nije starija od 12 meseci,neka uzme Arimidex svaki dan 0.5 mg. To ce izazvati pad estrogena a porast testosterona i moze doci do smanjivanja mlecne zlezde,ali samo ako nije proslo 12 meseci. Arimidex mora uzimati 4 meseca bez prekida.
Postujem svaki savet,ali moram arimidex uzeti ,jer idem na sigurno.
iskreno,ja bih mu preporucio ultrazvucnu liposukciju ili vadjenje zlezde,ali pre toga moze ovo da proba,efikasniji nacin nisam siguran da postoji
Citat: Nemanja87 Avgust 13, 2013, 12:51:06 posle podneAko ginekomastija nije starija od 12 meseci,neka uzme Arimidex svaki dan 0.5 mg. To ce izazvati pad estrogena a porast testosterona i moze doci do smanjivanja mlecne zlezde,ali samo ako nije proslo 12 meseci. Arimidex mora uzimati 4 meseca bez prekida.Pa covece, odkud tebi saveti? A sam trazis pomoc? Cek, sorry..trazis potvrdu Nisi ti daleko od banna..