Novembar 16, 2024, 05:15:31 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: DALI JE OVO MOGUCE  (Pročitano 9112 puta)

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: DALI JE OVO MOGUCE
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 01, 2009, 05:21:35 posle podne »
Citat
Koliko Srba je poginulo na isti nacin i ovde i u inostranstvu, nije ih niko ni pomenuo..sramota.

ekskurzija u Grckoj ... onaj decko sto ga je upucao murkan... ali stvar je u tome sto je izgubljen- zivot izgubljen zivot .. pa da je to i Srbin i Francuz ili bilo koja druga nacionalnost... problem je tu mnogo shiri i prakticno neresiv ... problem je tu u ljudskoj svesti ne samo ovde nego bilo gde u celom svetu ... pitanje je kad ce se ljudski zivot postovati i dal ce uopste ljudska svest dostici taj nivo... jer sve se svodi na to jbg... da zdrav razum, da zdrav covek , psihicki normalan nikad ne bi oduzeo ili ugrozio neciji zivot osim ako je njegov u opasnosti pa je prisiljen na to...

Van mreže tenssa

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 01, 2009, 05:26:09 posle podne »
Bravo Pirat, odlichno receno to za ljudsku svijest.

Van mreže ninja_bg

• Light Heavyweight Member
  • stealth
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 01, 2009, 05:27:57 posle podne »
ako budu zabranili navijacke grupe, ili obraz ili 1389 to samo moze da izazove kontra efekat. zna se da nasi ljudi vole da rade ono sto je zabranjeno vise nego leba da jedu :) nisam isao na utakmice 3 godine ali ako zabrane grupe ima opet da krenem iz inata :D

pirat, slazem se... ja ne mogu da shvatim kako neko moze da udari drugog stanglom po glavi zato sto navija za neki drugi klub?!?!?!??!!?!? ako bi neko mogao da mi to objasni? to je bre bolesno. ko bi to uradio treba da se zapita da li da se prijavi u lazu ili u kovin
a mislila si da te nece boljeti,
ako odes prestaces me voljeti,
ali uzalud je sve, jos uvijek volis me..

Van mreže 84fastandfurious

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 01, 2009, 05:37:24 posle podne »
Zalosno je to sto je opet srbija ispala crna ovca...i celi svet ce upirati prstom u nas...
Opet ce ispasti prica, da su srbi siledjije, ubice, tirani i ne ljudski narod....
dostaje sto su zbog rata pljuvali nas,  na svakom cosku....
a sad ovo...jbt... stavrno nemam reci...ZALOSNO....
Ima sad da nas plju zbog ovog najmanje 5god...
MENS SANA IN CORPORE SANO!!! :)

Van mreže ninja_bg

• stealth
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 01, 2009, 05:41:15 posle podne »
pa naravno... sada cenim da i od sengena nece biti nista... u fazonu: DE CETE VI DIVLJACI DA PUTUJETE??!

Van mreže tenssa

« Odgovor #20 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:38:21 posle podne »
pa naravno... sada cenim da i od sengena nece biti nista... u fazonu: DE CETE VI DIVLJACI DA PUTUJETE??!
Ne vjerujem da ce zbog jednog sluchaja cijela nacija placati danak...

Van mreže ninja_bg

• stealth
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:53:24 posle podne »
sacekaj i videces ;) svi ce jedva docekati da opet na nama nashilje patku

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 01, 2009, 08:25:20 posle podne »
Zalosno je to sto je opet srbija ispala crna ovca...i celi svet ce upirati prstom u nas...
Opet ce ispasti prica, da su srbi siledjije, ubice, tirani i ne ljudski narod....
dostaje sto su zbog rata pljuvali nas,  na svakom cosku....
a sad ovo...jbt... stavrno nemam reci...ZALOSNO....
Ima sad da nas plju zbog ovog najmanje 5god...

Jel ti shvatas da mi sami sebe pljujemo i pokopavamo ovolikim potenciranjem ove teme?

Pa ginu i navijaci i obicni ljudi sirom Evrope,pa se ne dize ovolika buka i hajka...

Samo se mi kao drzava i narod osjecamo kompletno krivim zbog jednog incidenta,koji je mozda bas ta drzava i iscenirala zbog nekih svojih visih ciljeva i obracuna sa nekim grupama koje jos ne odgovaraju...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 01, 2009, 08:55:55 posle podne »
juventus - liverpul..niko se ne seca tog incidenta??
ja neam pojma koje navijace vi pominjete,  ali ove koje poznajem se stangliraju, sekiraju, kamenuju, prskaju bakljama..i to je sve meni ok dok ne uhvate nekog nebitnog lika koji uopste nije iz te price a nosi dres ili sal a ovi ga zaviju u crno.
Puca meni konkretno sto je decko francuz, uzasno je to BILO KOME da se desi, sami mi dizemo toliku prasinu, a tu je vec neki drugi intres drzave koji se ovde pominje.
cinjenica je jedna- ovakvo ponasanje pojednih gurpa(narko kartela, koji rade to sto rade samo jer imaju armiju FANATIKA kakvu nijedna mafija nema u zemlji, jerbo clanove mafije moras da platis delom kolaca,a ovim klincima je dosta i tapsanje po ramenu i 'samo tako nastavi doguraces daleko') je potpuno nedopustivo.
mozda mi ne pricamo o istoj temi, ali nekim vodjama ne mozes nikako dolijati u kriminalnim aktivnostima, jer je taj lanac komandovanja vrlo dug.
jedan od vodja delija, keva mu je sudija, tata tesko mudo :D
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže tenssa

« Odgovor #24 poslato: Oktobar 01, 2009, 09:05:38 posle podne »
Citat
You're never walk alone?

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 01, 2009, 09:09:18 posle podne »
hahaha ovi sat jedino ako lete..na oblacima ili kako vec ;)
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže aragorn

• Middleweight Member
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 01, 2009, 09:33:45 posle podne »
Gebelsove metode

Nazalost,upravo tako.
"Ja sam Put,Istina i Zivot"Hristos Gospod

Van mreže 84fastandfurious

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 01, 2009, 11:32:16 posle podne »

Jel ti shvatas da mi sami sebe pljujemo i pokopavamo ovolikim potenciranjem ove teme?

Pa ginu i navijaci i obicni ljudi sirom Evrope,pa se ne dize ovolika buka i hajka...

Samo se mi kao drzava i narod osjecamo kompletno krivim zbog jednog incidenta,koji je mozda bas ta drzava i iscenirala zbog nekih svojih visih ciljeva i obracuna sa nekim grupama koje jos ne odgovaraju...
[/quote]
Pa o tom ti i pricam...jbt..opet ce srbi ispasti...najveci olosi...
ginu oni sirom sveta... to si upravu..al aj ti dokazi narodu...kad se odma digne medijska  prasina,
ma sta god da srbi urade...mi smo uvek krivi i to je cinjenica...jel su sve oci uprte u nas...
a pri tom mi sami sebi dizemo buku i hajku....
mada meni licno je glupost napasti bilo koga, ako neko navija za neki drugi klub, a koji ja ne volim ili sl...
ljudi sport je da se gleda, a ne da lecite svoje komplekse, tucama i sl.sranjima....
Pa sta onda izgubi vas klub... pa i to je za ljude...ipak je sport da se gleda i uziva...a ne da odes na utakmicu i gledas komeces razbiti glavu, ili se pazis da tebi neko ne razbije glavu... mislim to su zamene bolesni i  iskompleksirani ljudi...
koji neidu da gledaju sport, nego da se malo isprazne na nekom...
MENS SANA IN CORPORE SANO!!! :)

Van mreže blejn

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 01, 2009, 11:46:50 posle podne »
Poslednji put sam na utakmici domaćeg prvenstva bio kada su ubili onog nesretnika signalnom raketom. >:(

Mogu grupe da zabranjuju koliko hoće, ali dok ne osude glavonje tih grupa od toga NIŠTA nema. Ali siguran sam da neće/ne smeju da ih krivično gone, šta li je već u pitanju???

Van mreže ninja_bg

• stealth
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 02, 2009, 01:24:26 posle podne »
ja neam pojma koje navijace vi pominjete,  ali ove koje poznajem se stangliraju, sekiraju, kamenuju, prskaju bakljama..i to je sve meni ok dok ne uhvate nekog nebitnog lika koji uopste nije iz te price a nosi dres ili sal a ovi ga zaviju u crno.
Puca meni konkretno sto je decko francuz, uzasno je to BILO KOME da se desi, sami mi dizemo toliku prasinu, a tu je vec neki drugi intres drzave koji se ovde pominje.
cinjenica je jedna- ovakvo ponasanje pojednih gurpa(narko kartela, koji rade to sto rade samo jer imaju armiju FANATIKA kakvu nijedna mafija nema u zemlji, jerbo clanove mafije moras da platis delom kolaca,a ovim klincima je dosta i tapsanje po ramenu i 'samo tako nastavi doguraces daleko') je potpuno nedopustivo.
mozda mi ne pricamo o istoj temi, ali nekim vodjama ne mozes nikako dolijati u kriminalnim aktivnostima, jer je taj lanac komandovanja vrlo dug.
jedan od vodja delija, keva mu je sudija, tata tesko mudo :D

da nije marko ULTRAS :P