veliki pozdrav za sve
E moram da pohvalim forum...i uzdnje vreme ga cesto citam, i evo sad sam odlucio da se registrujem i ja
Da neduljim, da krenem na problem koji mene muci:
Imam 85kg..175vina..treniram vec 2 godine aktivno, pocetku bio jako mrsav...
i posto su me neki svetovali da kad radim masu da jedem sve i svasta, udebljo se....
uspio sam u zadnje godine nuciti dosta o ishreni, i suplementima...sam mi je cilj skinuti 4 do 5kg
a da pritom zadrzim sto vise ovih misica, sto imama...
znaci znam se o pehrani...e sad me zanima samo jedna stvar, koju bi mi vi mogli pomoci...posto slusam razne komentar...a ne znma sta da radim
moj problem je sto treniram jako kasno oko 7h pocinje mi trening...a zavrsava oko pola 9..i tad popijem amino3001 od univerzala,
nakon pola sata popijem PWM i 20grm maltodekstroze i 10gr dekstroze..planiram jos uzeti i glutamin i bcaa...
mene interesuje posto treniram tako kasno, i vecera mi bude oko 10 pla 11h kad dodjem iz teretane...dali mi je dosta tih 30 grmam UH u PWM,
ili moram kod kuce jos unjeti neke UH tipa kromir, prinac...a prije sam uz pwm koristo voce...tako mi reko trener da mogu...
al vidim zasto mi neide ta defka...i sad sam proico ovo za fruktozu... znaci voce odpada...
al bojim se da konzumacijom UH, u kasne sate nebi mi naprvolo vece zlo...a idem spavati oko pola 12.jel ustajem ranije i idem na posao....
jle mi cilj skinuti to salo koje imam najvise na kukovima...
al opet me strah ako ne unesm dovoljnu kolicinu UH, posle treninag, da ce mi misci posegnuti za proteinima iz misica....
Pa me iteresuje sta da radim...dali da jedem UH posle treninga ili ne...znaci samo proteini...
jel procito sam da UH u kasne sate zavrasava u salo....
al opet se bojim za mm...
I ako trbam uh..da mi napisete sta bih konkretno pojo od UH posle treninga....
POMOZITE MOLIM VAS..STVARNO NEZNMA STA DA RADIM...BIO BIH VAM ZAHVALAN....
JEDINO ME TO MUCI... PpOooOzZ