Citat: aNaBoLiKa Septembar 30, 2009, 11:25:35 posle podneCitat: Spartak Septembar 29, 2009, 04:00:15 pre podneCitat: aNaBoLiKa Septembar 28, 2009, 11:11:49 posle podnema kai nije zalsuzio ni medju prvih 6pa dobro to stoji hehe...........nisam neki strucnjak kao sudija ,ti si vise upucen od mene al eto to je neko moje licno misljenjedne lupetaj ! obrazlozi majstore zasto kad si strucnjak za takmicarski bodibilding ?prijatelju ja sam iznio svoje misljenje po tom pitanju i necu da ga objasnavam a narocito ne tebijbg misljenje je misljenje a cinjenice su cinjenice
Citat: Spartak Septembar 29, 2009, 04:00:15 pre podneCitat: aNaBoLiKa Septembar 28, 2009, 11:11:49 posle podnema kai nije zalsuzio ni medju prvih 6pa dobro to stoji hehe...........nisam neki strucnjak kao sudija ,ti si vise upucen od mene al eto to je neko moje licno misljenjedne lupetaj ! obrazlozi majstore zasto kad si strucnjak za takmicarski bodibilding ?prijatelju ja sam iznio svoje misljenje po tom pitanju i necu da ga objasnavam a narocito ne tebi
Citat: aNaBoLiKa Septembar 28, 2009, 11:11:49 posle podnema kai nije zalsuzio ni medju prvih 6pa dobro to stoji hehe...........nisam neki strucnjak kao sudija ,ti si vise upucen od mene al eto to je neko moje licno misljenjedne lupetaj ! obrazlozi majstore zasto kad si strucnjak za takmicarski bodibilding ?
ma kai nije zalsuzio ni medju prvih 6
a sta mu je sa frizurom?!