Ne verujem da je shop,jednostavno sve to drugacije izgleda napolju,na bini,iz daljine,iz bliza..Svejedno,on je ipak bio u vrhunskoj i neverovatnoj formi...
to se mora priznati da je izasao nikad bolji i odusevio sve i sto kaze pedja odradio je nesto sto mi ostali mozemo samo da nagadjamo sta i zato kapa dole! bilo je evidentno da mu je sve teze i teze bilo da se spremi prosle godine da su povrede uzimale danak pa i taj sintol ali on uradi totalni refresh organizmu i napravi nevidjenu formu.....kako,s cim,na ciju preporuku s koji treningom....kojim magijama????mozda nikad necemo saznati......
meni je jedino cudno sto on uopste ne izgleda "flat" na ovim slikama...ne izgleda ispuvano i mlohavo....bas me zanima kako bi izgledao na bini da je ovakav izasao
Citat: DB9 Oktobar 01, 2009, 01:25:34 pre podneCitat: legendArni Septembar 30, 2009, 11:27:14 posle podnei gde vi vidite na ovim slikama sintol ? biceps,a ranije sam tripovao i na prednej rame gornji deo grudi i list,medjutim ako ovo nije foto shop po "crtama"na misicima definitivno samo biceps...i liostovi koji se ne videbullshit...
Citat: legendArni Septembar 30, 2009, 11:27:14 posle podnei gde vi vidite na ovim slikama sintol ? biceps,a ranije sam tripovao i na prednej rame gornji deo grudi i list,medjutim ako ovo nije foto shop po "crtama"na misicima definitivno samo biceps...i liostovi koji se ne vide
i gde vi vidite na ovim slikama sintol ?
Citat: DB9 Oktobar 02, 2009, 10:03:18 posle podneto se mora priznati da je izasao nikad bolji i odusevio sve i sto kaze pedja odradio je nesto sto mi ostali mozemo samo da nagadjamo sta i zato kapa dole! bilo je evidentno da mu je sve teze i teze bilo da se spremi prosle godine da su povrede uzimale danak pa i taj sintol ali on uradi totalni refresh organizmu i napravi nevidjenu formu.....kako,s cim,na ciju preporuku s koji treningom....kojim magijama????mozda nikad necemo saznati......ajde cuti leba ti vise, sta kakve magije si ti prso skroz? Sta ti ima da saznas? Po tebi ovo je photo shop tako da eto ti to znas vec kako je uradio....
pa on ni na prejudging nije imao striated shouldres?!?!?!?!?!tripujem se da su ove slike 26 sati pre izlaska na binu shopirane
ja ne govorim da su sopirane iz razloga da on ne moze nikad tako da se spremi ili ne znam ni ja sta,ja sam samo razmisljao logicki.kako je moguce da sad ima striates all over a tu je bio proskle godine sintol?!?!?!?!?to do sada nikad niko nije uradio