Mislim da je 100kg mnogo za zenu koja se ne bavi bb... A to sa kojom kilazom radis nema veze sa mozgom... Ja nikad nisam isprobao max. cucanj niti me to interesuje, radne serije radim sa raznim kilazama... Recimo i sa 70, ali i sa 130... A ovo o snazi sto si rekao i vremenu nisam nista skontao... Inace uradim svega jednu seriju sa 130kg... Ostalo ispod 100...
Kako to misliš "koja se ne bavi bb"? Valjda se podrazumeva da treba da vežba neko vreme da bi to postigla, a i ne bavi se svako ko uđe u teretanu bodibildingom. Ne znam da li neko gleda olimpijske dizače tegova, tamo su prednji i zadnji čučanj imperativ, a čisto sumnjam da neka žena iz najlakše kategorije ne može da digne sto kila. Sigurno je tako i na mnogo nižem nivou takmičenja. Nije bodibilding početak i kraj svega.
Ono što nisi razumeo znači da u teretani treba da se koncentrišeš na razvoj snage, a ne na pumpanje, i utrošiš neko vreme da bi postigao neki cilj, bio to čučanj od sto kila ili nešto drugo.
Ima više popularnih sistema za razvoj snage kao što su Westside, Metal Militia, Korteov 3x3, Starov 5x5, itd.