Jel' ovo gore znaci da radim 2x4 serije nozne extenzije
vi penzioneri ste neki mnogo zaebani..ae na partiju saha pa da vidimo ko nosi zvonce Poljubac
btw generale cemu smisao pre i during supplementation ako to sve lepo ispovracam ??
jel ti se desilo da neko dodje tako prvi put da odradi sa tobom takav trening bez problema znaci bez peglanja itd...
e sad se sasvim lepo osecam, jedini prob koji sam ja imao je to povracanje..cesta pojava kod high intezy treninga nadam se da nisam 'zabusavao' hehe
to cemo ipak nekom drugom prilikom.
Citat: Genius Septembar 22, 2009, 12:31:56 posle podneJEDNU SERIJU ?!!!!!Keyword: barem. Posle idu obicni cucnjevi 4 serije po 12.Citatkad bi odavde izabrao SAMO 4 vezbe po 4 serije i radio sa manjim tezinama i povecao ponavljanjeNa koliko da povecam?Citatmislim da ne bi mogao da odes iz teretane do kuce kako dolikuje1.prednji cucnjevi 2.haq cucanj 3.nozna extenzija 4.hodajuci iskorak 5.presa za noge 6.iskorak sa bucicama7.nozna extenzija 8.BOX CUCANJ - ovo garant nikad u zivotu nisi radio9.SISSY SQAUT - kao ni ovo Box nisam, sissy jesam. Jel' ovo gore znaci da radim 2x4 serije nozne extenzije? (3. i 7.)
JEDNU SERIJU ?!!!!!
kad bi odavde izabrao SAMO 4 vezbe po 4 serije i radio sa manjim tezinama i povecao ponavljanje
mislim da ne bi mogao da odes iz teretane do kuce kako dolikuje1.prednji cucnjevi 2.haq cucanj 3.nozna extenzija 4.hodajuci iskorak 5.presa za noge 6.iskorak sa bucicama7.nozna extenzija 8.BOX CUCANJ - ovo garant nikad u zivotu nisi radio9.SISSY SQAUT - kao ni ovo
Ja radim ovako:PON - GrudiUTO - nogeSRE - pauzaCET - ledjaPET - ramenaSUB - rukeNED - odmor