Hvala na odgovorima
Za dorucak (poslije teretane ) jedem ribe(przeni losos ili tunjevinu u vodi iz konz) ,pilece meso ,neki steak ili sir . Za rucak jedem iste stvari s tim sto za rucak povremeno jedem i kruh(vrlo malo),krompir,sve vrste rize(zivim u zemlji rize),salate (povrce svjeze ili kuhano).Vecera (oko 7 h) je problematicna i toga sam svjesna .Navece smo uglavnom po restoranima i ja se trudim da ne narucujem nista sto bi odstupalo od uobicajenog jelovnika ,ali ipak ne mogu da kontrolisem na koji nacin se jela spremaju . Ponekad jedem tjesteninu (nudle od rize) ,mnogo morske hrane ( rakovi i sl) . E sad tu postoji jedan od mojih malih grehova ,a to je indijski curry i sl jela koja ponekad ( dva puta mjesecno) maznem pa sta bude
Ne jedem velike kolicine ,ali ipak ... Sokove koje pijem su svjeze cijedjeni nezasladjeni.Kafu tu i tamo sa vrlo malo secera,povremeno sladoled i pijem do dva litra vode .
Znam da moj jelovnik nije savrsen ,ali je ogromna razlika od onoga prije.Stvar nije u vremenu ,jer vremena i strpljenja imam ,ali ipak napravila sam ogromnu promjenu u ishrani i fizickoj aktivnosti i nista se ne mijenja.
Kad ispricam sta jedem i nadam se da cu smrsati ,ljudi mi se smiju .Kad pogledam ovako napisano ,to zaista izgleda mnogo .Sta sad ?