oke, znam da je glupost whey i dex...znaci on trening - amino acids, a u pwm whey, maltodextrin, glut (a zar ne bi onda mogle amino posle treninga bez dextroze kada se one vec brzo same ugradjuju, znaci izbaciti whey i dex, a ubaciti amino acids) mislim koja je razlika sto je ovo ovako u pwm, a ovo drugo na treningu??
uffffff
a i o ovome sam vec pisao i niko nece da cita
postoji mnogo razloga,ali je jedan od njih da sigurno nemas toliko novca da bi koristio te i takve amino acidse kao pwm jer ako ti u toku treninga treba npr 30 gr ili vise i ako se uzme u obzir da su PURE AMINO ACIDS LIQ pirlicno skupe onda ti je lako izracunati da sigurno nemas npr oko 15 ak eu dnevno da trosis na to!!!
da dobro si cuo oko 15 eu DNEVNO bi ti trebalo
a i jos jedna stvar koja je veoma bitna ali je necu ponavljati sada vec bi stvarno trebalo da se cita forum je ta da tj bas uloga MALTODEXTRINA u PWM i koja je uloga DEXTROZE tj zasto je ta i takava kombinacia izuzetno dobra
ili samo da zainteresiram lenjivce
npr dextorza ima svojstvo da podigne isnulin ali i da ga zadrzi na prilicno velikom nivou duze vreme sto nam nije potrebno te npr malto koji ima svojstvo naglog i snaznog irtiranja pankreasa ali isto tako brzo se nivo isnulina stablizuje
itd itd itd itd itd