naturala belanac
Imaš odlične rezultate i to stoji, dextrozu si probao i ne odgovara ti. Ali ja sam ubeđen kad bi koristio dex + malto...+te silne AK, BCAA+GLM koji koristiš da bi bio još veće ZLO
, jedino te zeza jer ti to ne odgovara. Vidi brate probaj sa maltom, waxijem, vitargom ako ti dex smeta i mislim da ćeš promeniti mišljenje.
Ja ne koristim dex u toku treninga jer sam "večiti" definijac (večito na defki
) pa gledam da mi ode što više FAT.
Imam u kući mog pokusnog kunića
kojoj sam pre nekih 10tak dana predložio 30gr dexa+5gr creatina ubacili bi i tečne AK ali ih nemamo, imamo u tabletama ali njih zbog opterećivanja želudca ne koristimo do nekih 15-20minuta pred kraj treninga.
Pošto ja i supruga treniramo oko 6-7h ujutru kad je nivo glikogena strasno nizak i kad sav glikogen ode vrlo brzo u toku treninga ONA pije dex + creatin (u ovom slučaju zbog energije), njene impresije što se toga tiče su SJAJNE, kaže da trening odradi sa PUNO više snage i da joj je trening mnogo kvalitetniji, što je priznaćeš i logično.
Maratonci, biciklisti, teniseri...piju UH napitke upravo zbog energije...tako da...
Iskreno da imamo toliko kinte da možemo da pijemo toliko AK ubijali bi se od istih, ali nismo u situaciji za tako nešto.
Ipak oboje treniramo i koristimo SUPLEMENTE + dete i ostali troškovi.
Tebe poštujem jer imaš rezultat a ovog što pitanjem odgovaraju pitanjima, ne daje nikakvo objašnjenje, zna samo da laje...ne mogu poštovati
UVEK ima šta da se nauči, experimentiše...i opet nećemo znati sve