Pozdrav svima!
Ja sam nova na ovom forumu....
Meni bih trebao jedan savet, iscitavam par dana forum i nisam znala gde da postavim svoje pitanje pa reko najbolje da otvorim novu temu.....
Izvinjavam se ako sam pogresila...vi slobodno ispomerajte....
Prvo moram da vas jako pohvalim jer nikada nisam bila na nekom kompletnijem forumu od ovog....toliko korisnih informacija na jednom mestu....STVARNO SVAKA CAST!!!!!!!!
Da ne duzim....mene zanima, posto sam planirala da od ponedeljka krenem u teretanu, da li ima efekta da prvih mesec dana radim samo cardio???
Zanima me da li to uopste ima smisla?
Razlozi za moje takvo razmisljanje su sto nisam ni u kakvoj kondiciji...poslednji put sam bila u teretani pre godinu dana, kao i to sto mi je cilj pored zatezanja i mrsavljenje (znam da moram prvo da promenim ishranu, ja se hranim naj-nezdravije moguce, a i sedim po ceo dan u kancelariji)...
Nekada (ovo zvuci kao da imam 100 god. ali bilo je davno
) sam se aktivno bavila kosarkom, znaci 2 treninga dnevno i naglo sam prestala da treniram....
Prosle godine sam isla par meseci u teretanu, ali sam morala da prestanem (u tom periodu sam radila po 12 sati).
Evo sada sam reslila opet da krenem, jer mi se zivot sveo na posao i kucu....Iz tog razloga sam se i ugojila oko 10 kg (sada imam 65 kg...visoka sam 1.80).
Mnogim ljudima ova kilaza nije strasna ali sam ja citav zivot varirala izmedju 55 i 58 kg i na ovu kilazu ne mogu da se naviknem....a iskreno ne isplati mi se da obnavljam garderobu jer pola stvari vise ne mogu da obucem (gojim se u predelu butina i zadnjice)...
Eto ja vas udavih, a trudila sam se da bude sazeto.....
U svakom slucaju svaka vasa pomoc bi mi znacila....pozzz