CitatE meni je keva uzela kante jer ce da ih koristi za zimnicu I meni deda sve pokupi za zimnicu...
E meni je keva uzela kante jer ce da ih koristi za zimnicu
Ima jedan lik iz NS-a koji je punio brasnom, dextrozom, pudingom, kakaom u prahu i tako prodavao. Valjda nisi jedan od tih.
Citat: princo Avgust 31, 2009, 06:15:09 posle podneIma jedan lik iz NS-a koji je punio brasnom, dextrozom, pudingom, kakaom u prahu i tako prodavao. Valjda nisi jedan od tih.Ali pazi mesavina kakao u prahu i dekstroza nije bas za baciti...
ahahahaha. ostao sam bez texta. ne znam sta da kazem, ne znam kako da uverim ljude da nisam jedan od tih. nego reci mi kakva je bila sudbina tog lika, jer je ideja mudra
Citat: CABAHA Avgust 31, 2009, 08:14:52 posle podneCitat: princo Avgust 31, 2009, 06:15:09 posle podneIma jedan lik iz NS-a koji je punio brasnom, dextrozom, pudingom, kakaom u prahu i tako prodavao. Valjda nisi jedan od tih.Ali pazi mesavina kakao u prahu i dekstroza nije bas za baciti... Ja svaki whey dosad koji sam kupio je bio otvaran, sad ko zna mozda neko tako krade whey, i mesa ko zna sa cim.
Citat: duh Avgust 31, 2009, 09:17:05 posle podneCitat: CABAHA Avgust 31, 2009, 08:14:52 posle podneCitat: princo Avgust 31, 2009, 06:15:09 posle podneIma jedan lik iz NS-a koji je punio brasnom, dextrozom, pudingom, kakaom u prahu i tako prodavao. Valjda nisi jedan od tih.Ali pazi mesavina kakao u prahu i dekstroza nije bas za baciti... Ja svaki whey dosad koji sam kupio je bio otvaran, sad ko zna mozda neko tako krade whey, i mesa ko zna sa cim.Ako nije bilo zastitne folije preko otvora od kante verovatno su te zakinuli...
Citat: CABAHA Septembar 01, 2009, 06:49:14 posle podneCitat: duh Avgust 31, 2009, 09:17:05 posle podneCitat: CABAHA Avgust 31, 2009, 08:14:52 posle podneCitat: princo Avgust 31, 2009, 06:15:09 posle podneIma jedan lik iz NS-a koji je punio brasnom, dextrozom, pudingom, kakaom u prahu i tako prodavao. Valjda nisi jedan od tih.Ali pazi mesavina kakao u prahu i dekstroza nije bas za baciti... Ja svaki whey dosad koji sam kupio je bio otvaran, sad ko zna mozda neko tako krade whey, i mesa ko zna sa cim.Ako nije bilo zastitne folije preko otvora od kante verovatno su te zakinuli...Ito bas svaki put, ali nisam jedini, vecinu koga sam pitao je rekao da se i njemu tako desavalo da kupe poluotvorenu kutiju.