evo ovako da ne ispadne da ova tema bez nekog konkretnog odgovora
DAN(maksimalna snaga)
A1) CUCANJ
A2) ZADNJA LOZA PREGIB NA SPRAVI
B1) BENC
B2) SED. VESLANJE
C1) BIC. PREGIB SIPKA
C2) TRIC. PRESSDOWN
5X3 , 60s , 5RM
2 DAN(snaga izdrzljivosti)
A1) ZADNJE RAME PRES SIPKA
A2) LAT MASINA U SIRINI RAMENA
B1) CUCANJ
B2) ZADNJA LOZA PREGIB NA MASINI
2X25 , 90s , 27RM
5 DAN
3 DAN
15 min. TRCANJA
4 DAN(hipertrofija)
A1) GOOD MORNINGS
A2) VISECE PODIZANJE NOGU TRBUSNJACI
B1) KOSI BENC SA BUCICAMA
B2) VESLANJE DO BRADE
C1) KONTRA BIC. PREGIB EZ-SIPKOM
C2) POTISAK SA CELA
3X8 , 75s , 10RM
15 min. TRCANJA
6 DAN(eksplozivna snaga)
A) ISKORAK 6X3 , 60s , 18RM
B) TRBUSNJAC 6X3 , 60s , 18RM
C) BENC 6X3 , 60s , 18RM
D) LAT MASINA 6X3 , 60s , 18RM
7 DAN
ODMOR
TRENING TRAJE 3 NEDELJE , NAKON ZAVRSETKA OVOG PROGRAMA OBAVEZAN ODMOR OD 5 DANA . TEZINE SE NE MENJAJU .
znaci ovo je program koji sam ja licno radio , a vrteo se ovde na forumu vishe puta... radio sam ga bash posle duze pauze i bio sam zadovoljan rezultatom... vratio me je u formu .. tada nisam toliko aktivno trenirao basket ali eto , inace ewo teme gde ga je Pedjos prvi put nalepio a ima malo price tu i o gigantskim serijama ... eh kad smo kopali tu neke informacije ...
u svakom slucaju jako dobra diskusija
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,7046.msg118673/topicseen.html#msg118673 Pedje i Srleta o filozofiji treninga , koju bi ja stavio pod obavezno procitati !!!!
sto se tice programa sa tim programom su radili kosarkashi i rukometashi ali ponovo , uzeci u obzir da decko ima 17 godina i nema iskustva sa tereteanom .. bez nadozra i pravilnog izvodjenja vezbi pre svega forme... naravno on moze i treba da se uskladi sa mogucnostima vezbaca , ja se secam da nisam raido good mornings nego sam nashao alternativu , jer me je tad jebala nesto kicma...