Citat: Vendetha Avgust 24, 2009, 12:39:55 posle podneJasto jednostavno ne smutis skupa bjelance i zumance..na taj nacin neces bijelo ni osjetit Pa dobro ako kajgana moze u cemu je onda fora, zasto vecina ne jede i zuto vec samo belo?
Jasto jednostavno ne smutis skupa bjelance i zumance..na taj nacin neces bijelo ni osjetit
Pa jedu zuto ali sigruno neko ko jede 30 jaja nece pojesti 30-40 zumanaca i to nema veze sa mamom i tatom vec sa zdravim razumom
@Pedja Otkud ti ideja da mene povezes sa idejom jedenja 20-30-40 jaja dnevno? TO bas nigde nisam rekao, evo sta pise"dakle 2-3 zutanjka dnevno slobodno, meni je oko 8 celih jaja dnevno maximum, preko toga ne idem."
Citat: weasel Avgust 25, 2009, 09:56:33 posle podnePa jedu zuto ali sigruno neko ko jede 30 jaja nece pojesti 30-40 zumanaca i to nema veze sa mamom i tatom vec sa zdravim razumom pa brate u svemu treba mati granicu...i previse vode moze da bude opasno... to sa 30 ili vise jaja to su veci ekstremni slucajevi i sigurno niko od rekreativace nece praktikovati takav vid ishrane.Ja svaki dan pojedem minimum 3-4 jajeta (6-7 maksimalno) i na analizi sve OK...
Ma jednostavno, uzme se belance u prahu i napravi se milion kombinacija...Kod mene u radnji ga uzimaju na tone i mesaju solo sa cokoladnim mlekom ili miksuju sa nekim whey-om i sl i svi su zadovoljni. Po ceni je duplo jeftinije nego ziva jaja, procenat 82% belancevina i nema muke oko spremanja.
Citat: GORAN_ILIC Decembar 04, 2009, 03:09:50 posle podneMa jednostavno, uzme se belance u prahu i napravi se milion kombinacija...Kod mene u radnji ga uzimaju na tone i mesaju solo sa cokoladnim mlekom ili miksuju sa nekim whey-om i sl i svi su zadovoljni. Po ceni je duplo jeftinije nego ziva jaja, procenat 82% belancevina i nema muke oko spremanja.Da nije to industrijski belanac?Moze li neka etiketa proizvodjaca?
Ja poslednjih dana ne mogu da odolim jajima.Pojedem po 15 komada u 2 obroka - i to celih! Ne valja jel da?